Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttél már össze olyannal, aki nem tetszik, csak, hogy ne legyél egyedül?
Nos, mivel a szívem már nagyon régen - 18 éve - a másé, így sose voltam szerelmes az aktuális barátnőmbe. Természetesen szerettem, és igyekeztem megtenni mindent, hogy boldog legyen velem, de tudtam, hogy nem ő az Igazi számomra. Ezt valószínűleg ő is érezhette, mert 2-3 hónapnál nem maradtak velem tovább. Biztos voltak olyanok is, akiknek túlságosan csodabogár voltam. Nem tudom, igazából sose kérdeztem rá a szakítás okára...úgy voltam vele, ha eldöntötte, hogy menni akar, hát menjen.
Az Igazi még mindig elérhetetlen messzeségben van. De számomra nincs is más, csak idő.
Igen. Annyira tepert, jópofa fiú volt, azt gondoltam, én már úgyse leszek szerelmes, mire várjak, nekem úgy tűnik, ennyi jutott:(
4 évig éltünk együtt. Rémálom volt.
Aztán szerelmes lettem másba, és amikor az első komoly csók megtörtént, szakítottam.
Nem értem, hogy miért értik félre a kérdést.
Nem az volt a kérdés, hogy az "Igazival" vagy-e párkapcsolatban. A legtöbben nem az igazival vannak, mert az túl nagy szó.
Az volt a kérdés, hogy "aki nem tetszik". Az meg irtó ciki összejönni valakivel, aki nem tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!