Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynak kockás a hasa?
Nem soknak. Nehéz elérni, alkati kérdés is. Nekem meglenne a felső 2-4 kocka, ha szálkásítanék, de úgy nem érezném magam jól a bőrömben.
2018. aug. 23. 02:34
A kockás has nem nőies. Legalábbis nekem, női szemmel nagyon nem az. Csinos ha egy nőnek vékony a dereka, jó az alkata, egyenes tartása, de hogy kockás legyen a hasa, és legyen izmos a karja/lába, az sportos, és nem nőies. A pasik nagyrészének szerintem nem kell kockás has.
A pasi másabb, ott jöhet a kockás, bár anélkül is lehet jó pasi bárki.
2018. aug. 23. 06:59
Én régóta sportolok (futás, harcművészet), és csak 4 kockám van, az is alig látszik. Nehéz elérni...
19L
2018. aug. 23. 07:13
ha tényleg te is edzett, izmos vagy, akkor tisztában vagy azzal, hogy nehéz az igazi kockát elérni (nem a nyüzüge, vékony emberekre gondolok, ahol minden hangyányi izom kilátszik)
2018. aug. 23. 09:15
Nem sok lánynak, csak a kockáshasú lányoknak kockás a hasa. Ahogy nem sok nyúlnak kockás a füle, hanem csak a kockásfülű nyúlnak.
2018. aug. 23. 11:31
Nekem nem kockás, de kemény körbe a derekam, és nem is célom hogy kockás legyen. Azt meghagyom a pasiknak. De azoknak legyen!
2018. aug. 23. 13:32
Pedig ezt nem szoktátok szeretni... Amúgy nem nehéz összehozni kockás hasat, de megsúgom, a természetes ciciről nagy eséllyel lemondhattok. Ugyanis nem kell különösebben izmosnak lenni hozzá, inkább a testzsírt kell lenyomni 18-20%-ra. Azzal pedig megy a mellből is bőven.
2018. aug. 23. 16:44
a testépítő vagy fitneszes csajok csak versenyre,vagy fotózásra szálkásítanak le kocka hasig.
akik viszonylag életmód szinten kockás hasúak szinte egész évben-
szertornász
ritmikus gimnasztika
műugró
úszó
atlétika versenyző csajszik.
2018. okt. 5. 21:39
Most elképzeltem,hogy azért akarsz kockás hasú lányt,mert olyan akarsz lenni,mint akik king and queen pólókkat hordanak,meg együtr edzenek. :D nehéz elérni,akarat kérdése,de ha lemész edzőtermekbe,ott tqlálhatsz hozzád hasonlót.
2018. okt. 6. 00:03
evek ota sportolok (kondi, aerobik), de mindig csak a felso 4 kockam latszik.
nekem ez igy megfelel, 37 eves vagyok, szultem is.
a ferjemnek viszont abszolut nem szamitana az sem, ha rocognek.
2018. okt. 14. 18:27
Kapcsolódó kérdések: