Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, szolid, visszafogott fiúként hol tudnék hasonló személyiségű lányokkal ismerkedni?
Ez nagyon nagy hátrány az ismerkedésben?
Az baj egy kapcsolatban, ha nem beszélek sokat, én nem vagyok társasági ember? Sokszor unalmasnak gondolom magam emiatt hogy nem beszélegk sokat, meg nem járok bulizni, meg nem szeretem a tömeget.
De ha lenne barátnőm akkor nem otthon ülnénk, hanem mennénk sok helyre vele.
Magas és az átlagosnál kicsit vékonyabb testalkatom van.
Sajnos még sosem volt párkapcsolatom, pedig már 21 éves vagyok.:/
Az a gond hogy élőben nem nagyon van lehetőségem ismerkedni. A munkahelyemen nem dolgoznak nők. Szórakozó helyre nem járok. Ezért csak a net marad, de már rég óta próbálkozok, de semmi.:(
Vannak olyan lányok akiknek az ilyen típusú fiúk tetszenek?
Szép napot!
Te mogorva vagy, én nem. A te tanácsodtól a kérdező nem boldogabb lesz, hanem magányosabb. Nietzsche meg a siker, háhh XD. Ez nem a hogyan építsünk karriert fórum, hanem a felnőtt párkapcsolatok. Párkapcsolati értelemben Nietzsche egy katasztrófa volt, egy ideggyenge, magányos ember volt. Ezt neked találtam: [link]
Te valami végtelen nyomorúságnak fested le a párkeresést és nem fogom hagyni, hogy egy nálad tíz évvel fiatalabb srácba beleoltsd a keserűségedet, mert neked az nyújt vigaszt, ha másnak sem sikerül. Ha mindenki béna akkor a te fogyatékosságod sem lesz olyan fájdalmas. Erről szól az egész lehangoló megnyilvánulásod.
Miért lennék mogorva? Tökéletes az életem egyedül már egy jó ideje, a legkevésbé se hiányzik az ezt megelőző 15 év. És tudod mit mondok? Ha visszautazhatnék az időben, egyetlen kapcsolatba se kezdtem volna bele. Egész egyszerűen mert egy baromi deficites idő- és pénzpocséklás volt. Persze utólag könnyű okosnak lenni.
A tanácsomtól ugyanúgy boldogabb tud lenni, ahogy én is. Magányos lesz? Elképzelhető. Jobb, ha tudod, hogy a boldogság nem párkapcsolat függvénye. Társfüggőként ezt úgyse fogod belátni, de simán lehet hasznos és boldog élete bárkinek, akinek nincs barátnője, vagy felesége.
Origós cikk...nó komment. A Wikin egy betű nincs arról, hogy Nietzsche ideggyenge vagy magányos lett volna, megnéztem az angol Wikit is. Nem volt párkapcsolata - hát aztán? Talán pont ezért maradt meg a józan esze is.
Az a tíz évvel fiatalabb srác még nem is tudja, hogy mibe fogott bele, és mi vár rá ezen az úton, úgyhogy felhomályosítottam. Akkor is, ha nem bírja a gyomrod. Neked nőként & egész pontosan nulla tapasztalatod van a csajozásról, társfüggőként pedig nulla tapasztalatod a magányról...ennyire mérvadó a véleményed. Kb. mint Pán Péteré a repüléstechnikáról...
Gondolom az ellen se lesz kifogásod, ha a töméntelen mennyiségű kosár és kudarc után egy szép nap majd notórius nőgyűlölőként látod őt viszont eme oldalon, elvégre megfogadta a te hasznos tanácsaidat, a te munkád eredménye lesz, amit másoktól visszakap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!