Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányokkal hol lehet ismerkedni?
Elsősorban nem elkeseredésemben,görcsölésemben vagy negatívitásomban írom ki ezt a kérdést csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Hol találhatóak az olyan lányok akik sokszínűek?
Például: Ha lenne párja akkor szeretne vele kifeküdni nézni a hullócsillagokat,szereti a mély,érett társalgásokat is (azaz van mélysége,nem csak a felszínes témákról tud beszélni.) szeret szórakozni,bulizni is, de ettől függetlenül otthon nézni valami filmet,közösen főzni,sütni,takarítani,hülyeségeket csinálni,edzeni,motiválni kölcsönösen egymást,olvasni..stb és még sorolhatnám.
(ezek nem elvárások mielőtt félreértés esne csak egy útmutatás hogy mire is gondolok konkrétan.)
21/F
Minden illik rám a felsoroltakból. :D
Párom közös barátokon keresztül ismert meg. :)
Véletlenszerűen nehéz ilyen embert találni (ugyanezeket kerestem, csak férfiben), hiszen senkinek sincs a homlokára írva, hogy ilyen.... épp ezért működött jól nekünk a haverkodós ismerkedés, volt időnk lassan rájönni, hogy ilyenek vagyunk, és összeillenénk.
Ha nekiálltam volna csak úgy ismerkedni bele a vakvilágba, az olyan lett volna, mintha tűt kerestem volna a szénakazalban... Inkább bevált ez, hogy igyekeztem minél több embert megismerni, és ennyi. Párom is ugyanígy tett, mindketten gazdagodtunk egy csomó baráttal/haverral, és hát nem mellesleg egymással is. :D
Egy jó ötlet: Tégy ki ismerkedő videót a Youtube-ra.
Mint például ez:
https://www.youtube.com/watch?v=_QIswil2a4w
A videóban elmondod mindazt amit itt leírtál és megadod az elérhetőségeidet. Biztos hogy jelentkeznifog néhány elvárásaidnak megfelelő leány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!