Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a férfiakat is lenézik az emberek, akiknem alkalmasak a párkapcsolatra, ezért prostihoz járnak?
Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 15:34
11/17 anonim válasza:
Van aki igen. Mert attól, hogy pl valaki nem alkalmas pàrkapcsolatra, még nem kellene igénytelennek lennie=prostizni, fizetni a szexért. Akik ennyire lesüllyednek, azoknak nem sok önbecsülésük van.
12/17 anonim válasza:
Hát nem tudom mi az igénytelenség abban h fizet a sexért?persze nem az útszéli meg szemét égetősről beszélünk...normális prostihoz járni meg lassan kb egzisztenciális kérdés lesz...olyan mint pl a tenis vagy a golf..Szerintem 100igénytelenebb olyan nőkkel lenni akik mindenkinek szét teszik a lábukat akit meglátnak a discoba..stb...
13/17 anonim válasza:
Szerintem igen, főleg ha látszik, hogy nem szórakozásból jár, hanem azért megy, mert tényleg balfék és máshogy nem jönne neki össze. Hozzáteszem, hogy nem fogja ez őket felvidítani egyáltalán sőt, szerintem hosszútávon legalábbis inkább csak ront a helyzeten.
Inkább ezt a pénzt fektesse magába/fejlődésébe az a bizonyos férfi. Főleg, hogy 30 felett már inkább az ápoltság és a személyiség, esetleg a piszkos anyagiak fog kerülni majd középpontba egy férfinál párkapcsolat keresésénél, kialakításánál, nem a kinézet feltétlenül. Úgy értem, hogy egy normális átlagos nőt és szerelmet is van simán esély úgy találni, egy átlagos vagy átlagon aluli kinézettel rendelkező férfi vagy de értelmes és ápolt.
14/17 anonim válasza:
Csak ki kell nyitni a szemed majd és nyitottnak lenni, nem feltétlenül Palvin Barbikákat keresni. :)
15/17 anonim válasza:
Hosszú távon sokkal olcsóbb és nyugodtabb megoldás a fizetős szolgáltatókat választani. :)
16/17 anonim válasza:
@15
Hagyjuk már ezt a hülye dumát...
17/17 anonim válasza:
Azt a hülye dumát úgy hívják h valóság és tapasztalat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!