Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen lelki fájdalomból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lelki fájdalomból hogyan lehetne felépülni? És komolya, a nők mindent megtehetnek?

Figyelt kérdés

Nos, arról van szó, hogy 2016. őszén megismertem egy lányt, egy esti tagozatos okj-s tanfolyamon... barátok lettünk, életemben Ő volt az 1. barát. Szinte a testvéremnek éreztem... tavaly télen össze jött egy alfa típusú komával, mi attól ugyanúgy maradtunk barátok. Még az elején szerelmes vtam belé, visszautasított, később már nem tudom mit éreztem. Ahogy össze jött a pasijával nekem ez a helyzet kezdett egyre kellemetlenebb lenni, többször megakartam vele szakítani a barátságot, de nem hagyta. Az iskolából is ki akartam iratkozni, de közben édesapám meghalt, nem tudtam így ott hagyni. A hapi közben kiment külföldre, a csaj később ment utána. Mindig azt emlegette nekem, hogy nem jön vissza, ami engem nagyon nehezen érintett. Mikor kiutazott utána pár napra hirtelen megharagudott, nem értettem az okát. Már szóba se állt velem, a hapija elég durva hangnemben írogatott az Ő telefonjáról, egyszer a családomat is szidalmazta amire én nagyon felkaptam a vizet és életveszélyesen megfenyegettem Őket és a családjukat. A rendőrséghez fordultak és azok az idóták elkezdtek pattogni a híg agyukkal, mentek sorba az ismerőseimhez, hogy mit tudnak rólam. A fenyegetések abba maradtak, de kitalálták, hogy én rongálom az Ő autóikat, írkálok emaileket a főnökeiknek meg hogy fiktív profilokat hozok létre a nevükben... vissza is jöttek közben az országba ami miatt ott hagytam az iskolát, nem tudtam befejezni a szakmát.

A vége az lett, hogy a bíróságon tárgyalás volt ahol begurultam és megvertem a lányt meg annak Bátyját a bíró előtt. E miatt lett egy garázdasági ügyem...

[link]

A szemét tetű rendőrök meg feltették ezt a mocsok cikket az oldalukra...

[link]

Ezt a kérdést azért írom ki, mert az emberekre nagyon jellemző, hogy elítélik azokat akiknek leginkább segítségre lenne szüksége, ugyan nem emberölésről van szó, de ez a lány hónapokon keresztül a hálójában tartott, játszmázott velem, többször tett utalást arra, hogy talán mégis lehet vmi közöttünk, mikor meg nem kellettem nagyon durván ejtett. Ráadásul nekem soha nem vtak barátaim, se előtte, se azóta és ezt Ő szépen kihasználta. Érzelmileg teljesen tönkre tett, az emberek el se tudják képzelni, hogy milyen fájdalmat érzek. Főleg az ostoba rendőrök akik az ilyen senki házi hazug bűnözőket védik.

Kérdem én? A nőknek mindent szabad?

2018. aug. 20. 20:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Azért a rendőrség meg a bíróság hozzáállása is nagyban elősegítette a verekedést...

Mert ugye az a nagy magyar rendőr módi, hogy ha elkövetsz vmit akkor nem Téged idéznek be gyanúsítottként hanem körbe kérdezik a szomszédaid meg esetemben 3 másik bűncselekményt rám akartak varrni, de a zaklatáson kívül mással nem sértettem a btk-t… ennek ellenére mindenki azt pletykálja rólam, hogy én szétvertem az autójukat meg írtam emailt a főnökének, meg hogy kamu profilokat hozok létre az Ő nevükben a Facebookon... a rendőrség is egy vicc!!!

A másik meg sajnos a körülmények miatt is menekültem anno ebbe a helyzetbe, alap esetben simán kiíratkoztam volna az iskolából és tiltottam volna mindenhonnan.

2018. aug. 20. 21:55
 12/21 A kérdező kommentje:

Én elismerem a felelősségem, de azért ne hárítsuk már CSAK rám, azért egy önérzetes nő, ha látja egy srácon, hogy szerelmes belé, finoman koppintja, nem hülyíti hónapokon át!

Ebben azért annak a hitvány nőnek is szerepe van! De nem véletlen linkeltem be azt a cikket, ami egy emberölésről szól ugyan, de az okok hasonlóak...

A legtöbb ember köztük a rendőrök is Ő Neki ad igazat! Azóta pedig kifejlődött az emberismeretem!

Csak az is non-szensz, hogyan barátkozzak? Szegeden mindenhol csak az Ő társasága van!

2018. aug. 20. 22:10
 13/21 anonim ***** válasza:
Azért azt ki ne találd hogy x ezer emberből mind az ő baráti köre. Egyszerűen lépj ki a konfortzónából és ne csak azok közt az emberek között próbálkozz. Nem tudom hol akarsz barátkozni de keress olyan körökben mozgókat ami téged is érint érdekel. És a helyedben elvégezném azt az iskolát egy másik intézményben.
2018. aug. 20. 22:16
 14/21 A kérdező kommentje:
Az felejtős! Nem érdekel az a szak és már kitaláltam, hogy mi érdekel, mi az amit csinálni akarok.
2018. aug. 20. 22:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Na hát akkor hajrá. Akár merre is indulsz ha neki állsz beszélgetni emberekkel kiépül ék a kapcsolatok. Én szurkolok.
2018. aug. 20. 22:24
 16/21 anonim ***** válasza:
*Kiépülnek
2018. aug. 20. 22:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem vállalod a felelősséget a saját tetteidért, döntéseidért.

Amíg másokra hárítod az életed alakulását, azzal foglalkozol, hogy mások mit csinálnak, ahelyett, hogy a saját házad előtt söprögetnél, addig szenvedni fogsz.

2018. aug. 21. 05:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Az ilyenek szokták mint a kérdező jellemzően munkanélküliként, alkeszként az utcán végezni, meg a pszichiátrián.

De ahogy látom ő hamarabb fogja börtönben, nem is baj, mindenkinek jobb lesz úgy, ott majd talál magának barátnőt, ha értitek mire célzok. :-D

2018. aug. 23. 09:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Az indexes cikket mért nem linkeled be? zavar a világhír? :-D

[link]

2018. aug. 23. 09:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Először csak trollkodtam, de b.d meg te tényleg gumiszobában végzed.
2018. aug. 23. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!