Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem féltek, hogy egyszer összefuttok Elliot Rodger-féle pszichopatával?
Nem tudok neten keresztül megbízni senkiben, a gyors tali is gyanúsnak tűnt mindig...
Még bizonyos idő után sem lehetek biztos, hogy xy az az ember, akinek mutatja magát.
Ti nem aggódtok emiatt? N
Szerintem normális a félelmed. A mai világban már annyi minden hamis és elferdített.
Én is ilyen vagyok. Ha valakivel találkozok azt hosszú óra beszélgetés előzi meg.
Az ilyen Rodger-féle zakkant incelek fő baja, hogy a zakkantságuk ordít róluk, ezért képtelenek kapcsolatot kiépíteni. Aránylag könnyű kiszűrni őket, egyrészt eleve vállalhatatlan nézeteket hangoztatnak már a neten is, a viselkedésük is ocsmány (fél óráig nem válaszolsz nekik, aztán már lehülyzének), élőben meg már a testbeszédükön látszik, hogy nem százasok.
De mivel incelek, bemesélik maguknak, hogy ők nem kellenek a nőknek (valójában a viselkedésük meg az incelségük miatt nem kellenek), ezért aligha fognak randizgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!