Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nem féltek, hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem féltek, hogy egyszer összefuttok Elliot Rodger-féle pszichopatával?

Figyelt kérdés

Nem tudok neten keresztül megbízni senkiben, a gyors tali is gyanúsnak tűnt mindig...

Még bizonyos idő után sem lehetek biztos, hogy xy az az ember, akinek mutatja magát.

Ti nem aggódtok emiatt? N

2018. aug. 20. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem normális a félelmed. A mai világban már annyi minden hamis és elferdített.

Én is ilyen vagyok. Ha valakivel találkozok azt hosszú óra beszélgetés előzi meg.

2018. aug. 20. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
de
2018. aug. 20. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
De, rengeteg beteg ember van a neten.
2018. aug. 20. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrégiben döbbentem rá, mennyi elmebeteget engedtem be az életembe régen. Fiúk és lányok is. Nem konyhapszichológust akarok játszani. Társkeresőről kb. 2emberrel találkoztam, autóba harmadik randi után sem mertem ülni. De ez régen is így volt, csak akkor kevesebb hír terjedt el.
2018. aug. 20. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A való élet hétköznapjaiban is találni veszélyes figurákat, az utcán is vannak furák. Tehát bármi lehet bárhol.
2018. aug. 20. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ehhez képest én első talin felültem mögé a motorra. :D De én bízok az emberismerő képességemben.
2018. aug. 20. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nagyképűen hangzik, de idejekorán ráéreznék, hogy valami NAGYON nem stimmel vele.
2018. aug. 20. 16:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Az ilyen Rodger-féle zakkant incelek fő baja, hogy a zakkantságuk ordít róluk, ezért képtelenek kapcsolatot kiépíteni. Aránylag könnyű kiszűrni őket, egyrészt eleve vállalhatatlan nézeteket hangoztatnak már a neten is, a viselkedésük is ocsmány (fél óráig nem válaszolsz nekik, aztán már lehülyzének), élőben meg már a testbeszédükön látszik, hogy nem százasok.

De mivel incelek, bemesélik maguknak, hogy ők nem kellenek a nőknek (valójában a viselkedésük meg az incelségük miatt nem kellenek), ezért aligha fognak randizgatni.

2018. aug. 20. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!