Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-19 éves fiúk mennyire állnának komolyan egy 30 éves nőhöz? Mennyire lennének képesek az elköteleződéshez?
Figyelt kérdés
1-2 év múlva képesek lennének egy gyerek felnevelésére?2018. aug. 19. 15:13
1/8 anonim válasza:
Miért kell hogy ilyen fiatal legyen? Csak a külső miatt?
2/8 anonim válasza:
Gyerek ne neveljen gyereket. Egy 18-20 éves srác (nagy átlagban) még nem felnőtt. Max. nagykorú gyerek. Egy 30 éves nőnek lehetne igénye férfira gyerekfiúk helyett.
3/8 anonim válasza:
Nekem ideáljaim a 30éves nők. De én 22. vagyok. :) És komolyan állnék hozzá természetesen, és elköteleződéshez is.
4/8 anonim válasza:
Extrém esetben, ha tényleg olyan különleges az a nő, akkor talán, de amúgy nem hiszem.
19/f
5/8 anonim válasza:
Hidd el, van köztük olyan marha, aki komolyan állna hozzá.
7/8 anonim válasza:
Áhhh, a mai korosztálynál ez felejtős. Amikor 19 voltam, 24 éves barátnőm lett legelőször. Semmi probléma nem volt, nagyon egy húron pendültünk lelki, testi téren is. Vannak ugyan, akik eleve érettebb lelkek és az idősebb nőkkel jönnek ki jól, de a mai 18-19 évesek között szerintem tű a szénakazalban találni ilyet.
8/8 anonim válasza:
Nem lenne szívem megbéklyózni egy cuki kis alig húszévest a felnőtt élet plusz feladataival.
Elég ebben a korban a szülőkről való leválás, a továbbtanulásba vagy munkába való beszokás,a saját élettér kialakítása stb, nem azonnal egy embertpróbáló családozás terhe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!