Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonxos férfiaknak miért ekkora sérelem, ha a külsejük alapján vannak megítélve?
Ők is ahhoz mennek oda/arra írnak rá, aki külsőleg tetszik nekik. Miért baj akkor, ha a nő is az alapján ítéli meg őket?
Azért írtam, hogy "bizonyos" mert nyilván csomóan ezt belátják, vagy csak olyannál kezdeményeznek akit ismernek és nem csak a külsőről van információjuk.
"Mert nagyon magasan vannak az igények." - Én magamhoz szabtam az igényeimet, amik teljesen reálisak hozzám mérve, akik nem tudják megugrani, azok mégis azt mondják, hogy magasak az igényeim, pedig nem, csak épp ő nem ott tart, ahol én, nem tudnánk együtt élni, de azért erőltetné, mert nőből vagyok, hát köszi, nem...
Mondok egy példát, én pl. aktív életet élek, tegnap túráztam a Pilisben, 14km, patakmederben és mellette, több, mint 10 éve utazok egyedül, sportolok... stb. Aztán egy időben volt itt valaki, aki állítása szerint erősen túlsúlyos, megmozdulni semmi pénzért, hogy leadja, őt így fogadják el, de azért ő csinos, sportos barátnőt akar, és elvárta volna, hogy én adjak neki esélyt... Akkor ennyi erővel neki voltak inkább az egekben az igényei, miközben én csak hozzám hasonlót szeretnék.
#13 ezt kifejted? Az exem pl képregényeket rajzolt és nekem ez nagyon bejött. A mostani barátomról eleinte csak azt tudtam, hogy szereti a természetet járni, túrázni, és nagy tudása van a növényekről. Egyik sem sportolt, kondizott, stb.
Szerintem abszolút érthető, ha valaki valami oknál fogva visszautasítja a másikat. Legyen az külső, vagy belső tulajdonság. Aki azon hisztizik, hogy nem elég okos a másikhoz, az keressen olyat, akivel hasonló szellemi szinten állnak. Ennyi.
"Honnan veszitek, hogy minden nőnek ugyanaz a férfi tetszik?"
onnan, hogy pl. salsa buliban van, akinek minden negyedik nő igen-t mond. Valakinek meg 2 év után is csak nem-et kap.
Brad Pitt, Leonardo Dicaprio? Ő utána miért ácsingózik minden lány, még a lezbikusok is?
És tényleg, alapból nem lenne baj, hogy vannak szebb és csúnyább emberek, és így nincsenek egyenlő esélyeik. A baj az, hogy TÚL nagy a szakadék, és akinek nincs esélye, annak NAGYON nincs esélye, akinek meg VAN, annak meg 0 energiabefektetéssel a nyakába ömlenek a nők.
A magukkal törődő, jól kereső, jól szituált, magukra adó emberek (nő/férfi egyaránt) nem igen sírnak, hogy őket miért nem fogadják el olyannak amilyenek. Mert ezek az emberek tesznek a külsejükért, megalapozzák a jövőjüket, dolgoznak magukon hogy fejlődjenek és ezért nincs gondjuk az elfogadással. Általánosságban elfogadják őket, tudnak párt találni stb. Akivel meg esetleg nincs szerencséjük azon túllépnek, elfogadják döntését, hisz van elég ember akiből lehet választani.
Azok akik bénáznak, nem tesznek sem külső sem belső fejlődésükért azok meg rinyálnak mert ők milyen rendesek stb. és a többiek mennyire ostobák, gonoszak, hogy ezt nem látják és nem fogadják el őket olyannak amilyenek. Közben elfelejtik, hogy pont ők azok akiknek ideáljaik vannak, jó nőt/pasit akarnak maguknak, pedig akkor inkább ők is elfogadhatnának egy számukra nem vonzó embert társnak és máris boldog párban élhetnének. De a nem vonzó külsejű ember tip-top társat néz ki magának, jó lenne ha esetleg orvos, ügyvéd lenne és persze attraktív külsővel. Őt meg fogadja el túlsúlyosnak esteleg átlagos munkával, keresettel mert neki bizony mekkora kincs belsője van...
Aki így gondolja az fogadjon el maga mellé egy ápolatlan munkanélkülit és adjon neki egy esélyt, hogy megmutassa mennyire jól meglennének. Tessék, lehet kezdeni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!