Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lábfétises férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lábfétises férfiaknak tényleg csak az számít, milyen a nő lába?

Figyelt kérdés

Olvastam több ilyen választ, hogy a nők külsejének többi része elhanyagolható, ha nagyon szép a lába.

Nekem szép a lábam, csak a többi részem szörnyű.

2018. aug. 9. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Az itteni kérdések alapján az is fontos, hogy mennyire savanyú a nő talpa.
2018. aug. 9. 18:07
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Szerintem ez a férfiakba genetikailag van kódolva. Talán nincs is olyan férfi, aki szexuálisan ne tartana vonzónak egy szép női lábat.

Magam is annak tartom, de csak akkor, ha egyébként tetszik a nő többi része is.

2018. aug. 9. 18:07
 3/12 A kérdező kommentje:
😔😔😔
2018. aug. 9. 18:08
 4/12 próbálokkedveslenni ***** válasza:

Dexter - a lábfétis általában a lábfejről szó, amit én pl egyszerűen undorítónak tartok.

A gyönyörű combokat viszont imádon.

2018. aug. 9. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:

#2 nana, itt nem a szexi lábakról van szó hanem a lábfejről, annak nyalogatásáról, szopogatásáról, szagolgatásáról, és pénisszel való "kényeztetéséről".

szóval ne keverjük össze a kettőt.

2018. aug. 9. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Én régebben írtam hogy az enyhe visszér szexi,jobban kiemel egy csinos női lábat. Pedig nincs semmiféle fétisem.
2018. aug. 9. 18:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem: sokaknak fontos az arc, a szem, a haj és szemszín is, illetve sokat vet a latba, hogy milyen a személyisége. Viszont én simán elfogadnék egy nőt úgy, ahogyan van:).

Hányas lábad van?

2018. aug. 9. 18:36
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

Most nem azért, de kit érdekel a nő LÁBFEJE? Főleg ha szexről van szó? Most tényleg vannak ilyen betegek?

És ha van egy tiptop csaj, de mittudomén csúnya a lábfeje akkor nem nyúl hozzá vagy mii?? :D

És ha román és szőrös a talpa? (vicc vót)

2018. aug. 9. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Mindjárt hányok.....
2018. aug. 9. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Egyáltalán nem. Viszont a másik oldalon is túl van pörgetve a "minden lábfetisiszta egy undorító beteg állat, akit agyon kellene lőni, katasztrálni, felgyújtani és lehúzni a vécén"-téma. Attól, hogy valaki szereti a szép női lábakat és ugyanolyan izgatónak találja őket, mint pl. a melleket vagy a feneket, még nem lesz beteg. A probléma ott kezdődik, amikor valaki képtelen normális szexre és csak a lábfetisiszta vágyain keresztül tud kielégülni. Ott tényleg probléma van, de a nagy többség abszolút nem ilyen.
2018. aug. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!