Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lábfétises férfiaknak tényleg csak az számít, milyen a nő lába?
Olvastam több ilyen választ, hogy a nők külsejének többi része elhanyagolható, ha nagyon szép a lába.
Nekem szép a lábam, csak a többi részem szörnyű.
Nem. Szerintem ez a férfiakba genetikailag van kódolva. Talán nincs is olyan férfi, aki szexuálisan ne tartana vonzónak egy szép női lábat.
Magam is annak tartom, de csak akkor, ha egyébként tetszik a nő többi része is.
Dexter - a lábfétis általában a lábfejről szó, amit én pl egyszerűen undorítónak tartok.
A gyönyörű combokat viszont imádon.
#2 nana, itt nem a szexi lábakról van szó hanem a lábfejről, annak nyalogatásáról, szopogatásáról, szagolgatásáról, és pénisszel való "kényeztetéséről".
szóval ne keverjük össze a kettőt.
Nem: sokaknak fontos az arc, a szem, a haj és szemszín is, illetve sokat vet a latba, hogy milyen a személyisége. Viszont én simán elfogadnék egy nőt úgy, ahogyan van:).
Hányas lábad van?
Most nem azért, de kit érdekel a nő LÁBFEJE? Főleg ha szexről van szó? Most tényleg vannak ilyen betegek?
És ha van egy tiptop csaj, de mittudomén csúnya a lábfeje akkor nem nyúl hozzá vagy mii?? :D
És ha román és szőrös a talpa? (vicc vót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!