Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nemrég szabadult a sittről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nemrég szabadult a sittről, öt évetvült zaklatásért, semmi esélye arra, hogy csinos fiatal maximum 20-22 éves barátnője legyen? 32/f

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 16:38
1 2 3
 21/23 3.14159265357989 ***** válasza:

20 éves lány vagyok, nálam a büntetett előélet kizáró ok (és még a barátaim azt mondták, erre nem kell külön kérdés :D dehogynem!). Nálam elhallgatni sem lehetne úgymond, találkozó előtt megkérdezem, és ha kiderül, hogy ilyesmiért ült (nem mondjuk azért, mert az éhező öccsének lopott ételt egyszer, vagy valami hasonló miatt), hát akkor el sem megyek. Persze, hazudni lehet, csak nem érdemes, előbb-utóbb úgyis kiderül, akkor meg simán otthagynám, amiért hazudott.

Egyébként nekem már a kor miatt is kiesnél, nekem a max a 24.

Ez a megváltozom ha teszi a dolgát, ez meg elég ijesztő, ez egy vörös felkiáltójel a nőknek a "MENEKÜLJ" mondat végén... engem kirázna a hideg, én ilyen emberről többet nem is akarnék hallani.

Egyébként nem feltétlenül troll, lehet, hogy részletekben ült, összeadódott az az öt év. Ezért kettőt, azért egyet, még kettőt, hupsz, meg is van. De akkor ez még rosszabb, mert visszaeső...

2018. aug. 15. 23:48
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"Megfáltozom, ha teszi amit mondok"

Lol, teged nagy ivben kerulni kell.

Amugyiert akarsz 30 felett tini vagy a tini korbol eppen kinott lany? Azt hiszed, majd ot iranyithatod?

2018. aug. 16. 00:52
 23/23 anonim ***** válasza:
ha az éhező öcsédnek lopsz ételt nem csuknak le.5évre meg pláne.
2018. aug. 16. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!