Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bejövök neki kívül/ belül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki kívül/ belül mégsem akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ki érti ezt? Mert én nem.
2018. aug. 14. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hiányzik belőled az a bizonyos plusz, ami megfogja... én is voltam így anno, nem is egy pasival. Tetszettek külsőre, belsőre is megvolt minden, mégse tudtam elképzelni, hogy lehetne bármi komoly... aztán megismertem valakit, akiben ott volt az a bizonyos plusz :) azóta is együtt vagyunk.
2018. aug. 14. 20:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező emelem kalapom, hogy végre rájöttél. Gondolom házas az illető, de egyenes.

Örülj neki legalább lesz egy szép emléked, amire jó lesz visszagondolni, vagy barátság, valódi értelemben-tehát no szex, tapi semmi. Gondolom ennyit tud nyujtani, mert ez belefér az értékrendjébe. Több nem, bármennyire is tetszel neki, és bejösz neki.

2018. aug. 14. 20:16
 13/13 anonim ***** válasza:
14+ Ekkora blődeségeket mint némely válaszok, hát fogom a fejem tőle:D
2018. aug. 14. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!