Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz szép kézfejű és lábfejű lányt találni?
Vannak szép lányok, de elrettenek tőlük a kézfejük és a lábfejük láttán. Kiálló csontok, erek és tök ráncos :S Miért ilyen nehéz ez?
Szerintem az ilyen a szép:
láthatóan puha, nem ráncos és göcsörtös
Botticelli szerintem nagyon szépen festett kezeket, azokat nézd meg :)
Egyébként nem értem, miért olyan fontos ez, de oké, nekem is megvan a magam értékrendje, ami meg másnak lehet furcsa. Csak az a baj, hogy szerintem pont olyan képeket találtál, amik abszolút nem tükrözik a valóságot, és bizonyos kor felett a nők kezén nagyon meglátszik a munka és a kor (a kézfej jobb indikátor lehet valaki korának megtippelésére, mint akár az arc).
Nekem mondjuk nem eres meg nincsenek nagyon kiálló csontok sem, de hát én még nem is dolgozom. :D (egyetemista vagyok) Szóval szerintem ez nálam is változni fog majd a közeljövőben.
Egyébként ha neked tényleg ez a fontos, akkor szerintem keress facebookon szépségszalonokat, körmös stúdiókat, oda úgyis töltenek fel ilyen modell-kezeket, hogy reklámozzák magukat és megmutassák, milyeneket csinálnak, ott nézz körül, majd ha tetszik egy kéz, akkor esetleg keres fel a csajt, aki meg van rajta jelölve (ha nincs, akkor meg írj talán az oldal szerkesztőinek, hátha mondanak egy nevet). Nekem ez ugrott be a problémád orvoslására, hát, nem mondom, elég egyedi igény, de hát sok sikert :)
"Kiálló csontok, erek és tök ráncos": pedig az is milyen szép tud lenni, csak értékelni kellene. Egy ráncos női talp, imádnivaló:):
Szerintem meg pont sok lánynak/nőnek szép a lábfeje. Kevesebbnek (bár elég soknak) van bütyke, mint amennyinek nincs, a lúdtalp sem jelentős. A lábujjak sorozatának szimmetriája annyira nem érdekel (lehet hosszabb a második, mint a nagy lábujj), viszont a formája, kinézete nem mindegy, de ebben is remekelnek a nők.
Szóval sok szép lábfejű nő van, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!