Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy érzitek magatokat a mindennapokban, ha nincs párotok?
Figyelt kérdés
Nem vagytok szomorúak és lehangoltak? Mivel vidítjátok fel magatokat?
Nekem nincs párom és ez teljesen lehangol.
2018. aug. 14. 11:21
11/17 anonim válasza:
Én mindig is vidám, boldog és felszabadult voltam, amikor nem volt párom, soha nem is ismerkedtem párkeresési céllal. A korábbi kapcsolataimra visszagondolva sokkal boldogabb voltam egyedül, mint amikor velük voltam, most vagyok az első olyan kapcsolatomban, ami többet ad az életemhez, mint amennyit elvesz belőle. Teljesen egy hullámhosszon pendülünk, így csak minimális kompromisszumokat kell kötni, minden lényeges dologban teljesen egyetértünk, ennél lejjebb már nem adnám, ha esetéleg valamikor vége lenne. Alapból szerintem a párkapcsolat jobb esetben az ember életének csak egy kis szelete és van ezen kívül rengeteg fontos dolog az életben. Nálam ezek például a hobbijaim, a barátaim, a karrierem, a tanulmányaim.. Pár nélkül is tartalmas az életem, ennyi a titka a dolognak.
12/17 anonim válasza:
Rossz, sokszor zavar ez engem. Jó lenne ha lenne barátnőm akit szerethetnék, meg mehetnék vele ide oda. Sajnos még sosem volt kapcsolatom.:(
21F
13/17 anonim válasza:
Van életem a páromon kívül is.
15/17 anonim válasza:
Szerintem a világ legjobb dolga egyedül lenni, így remekül.
16/17 anonim válasza:
Jobban nyugodtabban mint mikor nem voltam kapcsolatban .Oké nekem is van olyan bnőm akinek pasija van de mindíg van időnk egymàsra .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!