Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan ember, aki úgy van együtt a partnerével, hogy "á, jobbat nem kaptam, beérem ezzel is", tényleg ez a valóság?
Sziasztok,
itt gyakorin sokszor mondják, hogy az ilyen meg olyan emberek nem kellenek senkinek, csak beérik velük, mert nincs más.
Kérdésem, hogy van itt olyan, aki így érzi, így gondolja? Vagy aki ismer olyat közvetlenül, és kb biztosra tudja mondani, hogy ott ez a helyzet?
Ha igen, akkor ti (vagy ők) mivel "békéltetek meg", illetve éreztetitek-e a partneretekkel, hogy ez a helyzet?
Szóval nincs is jelen semmi érzelem, meg ilyesmi? Ha nincs, akkor is hazudjátok, pl hogy szeretitek, hogy a legszebb, legokosabb, legtökéletesebb nektek?
Őszintén szólva ez elég rémisztő, nem akarok valakivel azért együtt lenni, mert megbékélt velem, beéri velem, mert ez szerintem roppant megalázó lehet. Bár egyébként kellően, hát, fogalmazzunk úgy, hogy "érdekes" személyiségem van, amit nem hiszem, hogy csak úgy elviselne valaki, mert "jobbat úgysem talál", ahhoz személyiségileg nem vagyok elég könnyű eset, mégis attól félek, hogy ez lesz. Szerintetek van reális esély arra, hogy ez olyannal is megtörténhet, akire a barátai nagy többsége azt mondja, hogy nehéz eset, és nem könnyű elviselni? (bár ez az utolsó kérdés már tényleg csak spekuláció, hiszen nyilván nem ismertek)
Köszi, ha válaszolsz, legyen szép napod :)
De még mennyi, sajnos!
Iszonyat kiábrándító, kb. a társas magánnyal ér fel.
Kedves #23!
20,5 éve vagyok egyedül, nekem ez eddig tökéletes így. Nem akarok a falat kaparva ezen változtatni.
Bár nekem itt van a családom, az tény; de amúgy meg az embernek lehetnek barátai is...
Tesztoszteron nélküli nő nincs. Minimálisan bennünk is megvan ez a hormon, köszike. Bár tény, nem olyan magas, mint a hímek esetében (de te nem ezt írtad, máskor fogalmazz pontosabban, vagy nézz utána, mielőtt hülyeségeket beszélsz). Amúgy az elefántos egy érdekes tény, köszönöm, hogy ezzel színesítetted a napomat.
A komment többi része nem nekem szól, azokhoz nem is kívánok hozzáfűzni semmit. :)
Köszönöm a válaszodat!
Kedves #26!
Ez szerintem is átverés így. Teljesen logikusnak tűnik az okfejtésed, köszönöm, hogy írtál!
"20,5 éve vagyok egyedül, nekem ez eddig tökéletes így. Nem akarok a falat kaparva ezen változtatni."
De te aszexuális vagy. Ez nem a normális állapot egy ember mentálhigiéniájában.
Kedves #27!
Mázli, hogy ki tudtad ezt kerülni. Én érezni nem nagyon szoktam dolgokat emberekkel kapcsolatban, szóval nincsenek megérzéseim, tehát ez sem annyira esne le sajnos.
Kedves #28!
Nekem is volt ilyen barátnőm: elsőre azt mondta a srácra hogy olyan neutrális kinézetű, se nem helyes, se nem csúnya, aztán most meg már nagyon szereti és helyesnek is tartja. :D Szóval nem tudom, sok mindent lát az ember, szerintem nem ennyire egysíkú, mint ahogyan sokan leegyszerűsítik itt.
Kedves #39!
Teljesen logikus az okfejtésed, a személyes véleményeddel meg egyetértek. Köszönöm, hogy írtál!
Kedves #40!
Egy ilyen kapcsolatnak szerintem nincsen értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!