Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják a férfiak, hogy a vékony (és feszes, formás) nőket szeretik, amikor a legtöbben mégis ducibb nővel jönnek össze?
Persze nem mindenki, de nagyon sokszor tapasztaltam már. Bár lehet, hogy csak mások a fogalmaik arról, mi számít vékonynak. Ezért találom furcsának azt is, hogy a duci nők itt panaszkodnak az oldalon, hogy nem kellenek a férfiaknak, aztán élőben mégis rengeteg duci nőt látni helyes pasival.
Szerintem vékony, feszes, formás valami ilyesmi:
Ez pedig már enyhén túlsúlyos:
Vélemények? Férfiak, nektek a második képen lévő nő még belefér a vékony kategóriába?
Kezdjük azzal, hogy nem ebből a retek, rothadt, poshadó oldalból kellene kiindulnod, ahol szerintem a világon a legtöbb elmebeteg van.. :D Ez csak egy kis töredéke az embereknek. Ne ez alapján vonj le következtetéseket.
Továbbá.. egy normális ember, ha megismerkedik valakivel, passzolnak, mint zsák a foltjához stb.. nem azzal fog foglalkozni, hogy most akkor hány kiló. Bármilyen furcsán hangzik, de mi emberek is érző lények vagyunk és bizony sokszor fontosabb a belső, mint a külső. És tudod miért? Mert a belső megszépíti az adott személyt, ez persze csak bizonyos szintig működik de többségében elmondható, hogy a nagy átlag inkább jön össze olyannal aki külsőleg bár nem a legjobb számára de még az elfogadható kategória + belsőre nagyon ott van ezért inkább őt választja. Fiúknál lányoknál egyaránt. Te csak egy kis szeletet látsz a tortából, ez alapján vonod le a következtetéseket. Én viszont Isten szemével átlátom a világmindenséget. Najónem ezt már csak hülyeségből írtam :D + az enyhén túlsúlyos csajok igenis sokaknak jönnek be, több embernek mint hinnéd. De elárulok még valamit.. ahány ember, annyi ízlés.. sosem tudhatod kinek mi jön be, mit szeret, mit nem, mit tolerál, mit keres a másikban, mi az amit megszeret a másikban és a többi és a többi...
goodbyhorses
Hát először is, én sohasem állítottam ilyet, sőt.
Aztán, bizony, az úgy szokott lenni, hogy az asszony idővel "megasszonyosodik" (a férfi meg sörhasat ereszt) ez a világ rendje.
Na és most a képekről. Az első nekem túl vékony, bár csinos (szerencsére nem az a formátlan csontkollekció). A második pedig imádni való. Egyáltalán nem mondanám túlsúlyosnak.
38F (miheztartás végett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!