Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért állítják a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják a férfiak, hogy a vékony (és feszes, formás) nőket szeretik, amikor a legtöbben mégis ducibb nővel jönnek össze?

Figyelt kérdés

Persze nem mindenki, de nagyon sokszor tapasztaltam már. Bár lehet, hogy csak mások a fogalmaik arról, mi számít vékonynak. Ezért találom furcsának azt is, hogy a duci nők itt panaszkodnak az oldalon, hogy nem kellenek a férfiaknak, aztán élőben mégis rengeteg duci nőt látni helyes pasival.

Szerintem vékony, feszes, formás valami ilyesmi:

[link]

Ez pedig már enyhén túlsúlyos:

[link]

Vélemények? Férfiak, nektek a második képen lévő nő még belefér a vékony kategóriába?

2018. aug. 13. 15:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mi túl drága egy vékony nőben?
2018. aug. 13. 16:47
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is jobban bejön a kettes képen lévő lány, mert a vékonyak túl nagy elvárásokat támasztanak és felesleges teperni náluk, annyira nem is jobb az a kinézet, hogy annyi plusz energiát megérjen.
2018. aug. 13. 16:48
 13/23 anonim ***** válasza:
4%

Inkább úgy fogalmaznék,mivel egy szexi csinos nő piacképes kelendő ezért tud válogatni a legjobb férfiak között.

Ergó mindent fog nézni és igaza is van.

Plusz vannak elvárásai is ami stzintén érthető,hiszen nem véletlenül diétázik meg csinos,nem véletlenül vesz jó ruhákat meg izzad a konditeremben.

Így kell érteni,mivel piacképes nő ezért válogathat.

Mint egy senior fejlesztő is k..va drága mert sokat kér mivel piacképes és megkéri az árát,mert tett érte.

Erre gondolunk.

Egy duci nő meg örüljön,hogy valaki beteszi neki,mert nem piacképes,neki nincs választási lehetősége.

2018. aug. 13. 16:50
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
#11 drága autó kell hozzá, drága ruhák, drága ajándékok, drága utazások, drága lakás.
2018. aug. 13. 16:58
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Elárulom neked, hogy mindkét testalkat tetszik nekem. Perdöntő a személyiség lenne, nem a testalkat.
2018. aug. 13. 17:05
 16/23 anonim ***** válasza:
12%

1. Az ideális megoldás nem ugyanaz, mint az optimális megoldás. Az első nem veszi figyelembe a gyakorlati korlátozó tényezőket, a második igen. Az emberek ideális partnert szeretnének, de optimális partnerrel jönnek össze.

2. Rengetegen híznak el a húszas éveikben (nyugi, a pasik is, nem csak a nők). Stabil kapcsolat, jólét, gyerekek stb.

3. Egyes férfiak a vékony nőket szeretik és egyes férfiak duci nőkkel jönnek össze. Ezek nagyon gyakran nem ugyanazok a férfiak.

2018. aug. 13. 17:07
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

Enkb olyan vagyok mint a masodik kepen a csaj,csak a labam formassabb. Tokeletessen erzem magam es edig csak jokepu "penzes" pasijaim voltak. En is jol keresek es nem a vagyona erdekel. Azert hirtamert bagyon leragadtatok annal,h a vekony jonek igenyei vannak. Sztm semmi koze ennek az alakhoz. En nem lennek olyan vekony megegyszer mint amilyen voltam. Egyaltalan nem ereztem jol magam.

Persze mindenkinek mas tetszik.

N26

2018. aug. 13. 17:20
 18/23 anonim ***** válasza:

Én azért duci nőként biztos menekülnék olyan férfi elől, aki csak azért választ, hogy legyen biztos punci.

Szerencsére eddig nem fogtam ki görényeket.

2018. aug. 13. 18:42
 19/23 anonim ***** válasza:

Állítják nem állítják ezek akkora felesleges általánosító kérdések.

Ez sem igaz az sem igaz.

Senkinek nem jó semmi. Mindenki keresi a kifogásokat mindenre.

2018. aug. 13. 19:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem állítom. A 2. Képen lévő nő jobban bejön. A magas, teltebb nők tetszenek. Ennyi.
2018. aug. 13. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!