Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nemtől függetlenül, párválaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtől függetlenül, párválasztáskor hogy álltok ezekhez a hibákhoz a külsőn?

Figyelt kérdés

1. Fogak nem tökéletesek. Nem szuvas, és nincs feltűnő hézag vagy cápasor, de azért itt-ott egyértelműen szabályzást igényelt volna.

2. Mittesszerek, pattik, nem sok és nem mindig, de néha megeshetnek piros foltok, dudorok az arcon ezektől.

3. Tudjátok, van az az alkat, amelyiknek erős a dereka, de nem azért, mert hájas, hanem ilyen a genetikája. Kapaszkodónak is szokták hívni. A medencecsont két oldalán lévő párnázottságról van szó.

4. Hakritkulás fejtetőn.

5. Tóbb nincs, ennyi.

2018. aug. 13. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Fhuu...
2018. aug. 13. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
sehogy, átlag ember..
2018. aug. 13. 10:18
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, párválasztáskor az egész ember és az egész személyisége együttesen fontos számomra.
2018. aug. 13. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:

1. Nekem az még kimondottan tetszik is... :-)

2. Nem baj, nekem is vannak bőrhibáim

3. Ez inkább nőkre jellemző (rám is), férfiaknál még nem láttam ilyet, így ez a pont számomra irreleváns

4. Őszintén szólva nem jönnek be a kopaszodó férfiak - de ha egyébként rendben van az ember, akkor nem fogom emiatt elutasítani

5. OK

2018. aug. 13. 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Én összességében nézem az illető embert, akit az utamba sodor a sors. Kifejezetten zavar a tökéletesség, a kisugárzás az, ami megfog a másikban.

A szem a lélek tükre, az legyen rendben, akkor már nagy baj nem lehet. :)

A kedvesem egyik szexepilje amúgy éppen a tökéletlen foga, amit én imádok benne, nagyon cuki, el se tudnám képzelni "beszabályozott" fogakkal.

A bőrhibákkal kapcsolatban, szerintem minimális mértékben mindenkinek van. Arcápolás sokat segít, de ha időnként előfordul egy-egy mittesszer, hát na bumm.

Az össze többi felsorolt dolog is olyan, hogy önmagában egyik sem kizáró ok, számomra az egyetlen abszolút kizáró ok az igénytelenség.

Meg amúgy is, a kémia az vagy van, vagy nincs. Ha van, akkor meg úgyis az számít.

2018. aug. 13. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez semmi ,nem érdekelne.
2018. aug. 13. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:

1. Képzeld, nekem szabályozták is a fogsoromat, idővel mégis visszarendetlenedett az alsó sor. Ha nem ápolatlan, igénytelen, akkor ettől el tudok tekinteni.

2. Nekem is vannak bőrhibáim, amit tudok, azt kezelem, amit nem, azzal meg ez van.

3. Férfiaknál ilyet még nem láttam, szóval erre nem tudok érdemi választ adni.

4. Nem tetszik a kopaszodás, de fene tudja, lehet olyan ember, akinél nem számít adott esetben, feltéve, ha nem igénytelen szénaboglya.

5. Az elírásokat elnézem. :-)

2018. aug. 13. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:

1. nem gond

2. ez sem, mindenkinek van, nekem is szokott

3. Nemtudom milyen ez

4. Nőknél nemnagyon szokott lenni ilyen :)

32/F

2018. aug. 13. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:

1. Nem zavar.

2. Majd rávezetem az egészséges életmódra.

3. ++++++++++++ ♥♥♥

4. no-no

5. ✓

34/F

2018. aug. 13. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!