Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyannal akinek van gyereke?
ahogy én észrevettem ez legfeljebb akkor lehet komoly para,ha kamasz fia van a nőnek.
de ha vesszük a két legrosszabb kamaszfiú fajtát-
1.az elkényeztetett antiszociális,aki nem tűr semmiféle kontrollt,tiszteletlen,hálátlan,érzelmi zsaroló és személyi szolgának tekinti az anyját.
2.a gyógyegér aki napi 20 órát a gép előtt görnyed.
akkor máris ez is osztódik,mert a 2. típussal nem sok gondod lehet.
lánygyerekkel meg nem sok komolyabb gondod lehet.
Nekem "tapasztalat",az igazi apukával van a legtöbb baj. A gyerek 90%ban az anyukánál marad apukának csak joga van láthatásra. Sokszor a pasi iszákossága,félrelépése, nem bírja a gyerek körüli gondokat ...az oka,hogy szétmentek. Amíg a nő egyedül van reménykedik az újrakezdésben, vagy kicsi kárörömmel nézi "tőlem nem tudnak gyerektartást levonni" "te szìvjál a gyerekkel egyedűl ha már kidobtál"....
Aztán jön egy új pasi képébem lelki anyagi támasz a nőnek,az ex meg mű apai ösztönökre ébred. Piszkálódik,fenyegetőzik,az ő gyerekét más pasi nem fegyelmezheti ,az ő gyerekét más nem...
Nem, mert nem akarok gyereket. Se sajátot, se a másét.
33/N
Igen.
Nekem is van, de az anyjával él.
Tavaly decemberben már kezdtem bele így anyukával, de egyáltalán nem a gyerekek miatt nem volt folytatás végül.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!