Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyannal akinek van gyereke?
Én simán.
Apám meghalt, 10 voltam, anyámnak lett 5 év múlva új partnere, nem tudtam elfogadni, de nem útáltam.Most, 27 éves fejjel már nem érdekel.Apám annyira erős férfimintát adott, hogy az újra nem tudok felnézni, mint férfira, viszont szeretem a magam módján, és hálás vagyok neki, hogy segítette anyámat, még ha vannak hülye szokásai is, de elnézem neki.
Van két felnőtt fia, az egyiknek 200milliós vagyont tett a feneke alá, a másikat is megalapozta jól, azok mégis hálátlanok, nem látogatják, az egyik még jelezte is, hogy neki csak az öröksége kell.Nyilván voltak nevelési hibák, az anyjuk se százas, de ennyire nem rossz ember az öreg.
Érzem, hogy engem jobban szeret, mint őket, tőlem várja ezt az apa-fiú dolgot, tudom, hogy támogatna anyagilag is, de ne tudom elfogadni, viszont jó érzés, hogy a halott apám helyett van valaki.
Szóval nem biztos, hogy útálna..
Én voltam ilyen kapcsolatban.
A gyerek 4 éves volt és jobb volt hogy kicsi és nem túl idős. Így úgymond jobban megszokott, már kezdetektől, és megszeretett.
És persze a nő is jól nézett ki, de tett is érte.
Sajnos a volt férj miatt lett vége. De ez hosszú story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!