Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyannal akinek van gyereke?

Figyelt kérdés
Én nem, és nem azért mert engem ez zavarna, hanem mert tudnám, hogy az a gyerek tiszta szívből utálna. Ez pedig rányomná a bélyegét a kapcsolatra.
2018. aug. 11. 22:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen!! Volt már én 28 ,lány 23 gyerek 5éves. Nagyon jó volt amíg az exemre rá nem jött,hogy ő nem élte ki magat.A gyerek imádott konkrétan.
2018. aug. 11. 22:25
 12/31 anonim ***** válasza:
81%

Én simán.

Apám meghalt, 10 voltam, anyámnak lett 5 év múlva új partnere, nem tudtam elfogadni, de nem útáltam.Most, 27 éves fejjel már nem érdekel.Apám annyira erős férfimintát adott, hogy az újra nem tudok felnézni, mint férfira, viszont szeretem a magam módján, és hálás vagyok neki, hogy segítette anyámat, még ha vannak hülye szokásai is, de elnézem neki.

Van két felnőtt fia, az egyiknek 200milliós vagyont tett a feneke alá, a másikat is megalapozta jól, azok mégis hálátlanok, nem látogatják, az egyik még jelezte is, hogy neki csak az öröksége kell.Nyilván voltak nevelési hibák, az anyjuk se százas, de ennyire nem rossz ember az öreg.

Érzem, hogy engem jobban szeret, mint őket, tőlem várja ezt az apa-fiú dolgot, tudom, hogy támogatna anyagilag is, de ne tudom elfogadni, viszont jó érzés, hogy a halott apám helyett van valaki.

Szóval nem biztos, hogy útálna..

2018. aug. 11. 22:25
 13/31 A kérdező kommentje:
Itt már többen lehülyéztek nagyon köszönöm. xD Egy gyerek nyilvánvalóan a saját szülőjéhez ragaszkodik, és féltékeny rá. Az esetek többségében ez biztosan így van.
2018. aug. 11. 22:27
 14/31 anonim ***** válasza:
#8as. Kicsivel egyszerűbb,téged fogad el apjának...10 fölött lázad
2018. aug. 11. 22:27
 15/31 anonim ***** válasza:
79%
13 vannak kivételek. Konkrétan nálunk a nej, aki addig kirakat anyuka volt, majd nem felrobbant a féltékenységtől, hogy a gyerek kötődött hozzám, pedig a gyereket én nem kirakatnak használtam.
2018. aug. 11. 22:31
 16/31 anonim ***** válasza:
Nekem 3-4 haveromnak bejött a dolog. 2nél nagyon bensőséges (pót)apa-(mostoha)lány kapcsolat van. Az egyik esetben apuka nem látta és nem is akarja a lányát. 3.esetben 12 volt a lány amikor összejöttek,ott jol megvannak kategória.
2018. aug. 11. 22:34
 17/31 anonim ***** válasza:
43%
Egyértelműen nem.Nem azért dolgozok hogy egy idegen kölykét eltartsam. Viszont ha az anyuka jól néz ki,akkor csak szex.igaza van a kérdezőnek,sose fog az apjának tekinteni.
2018. aug. 11. 22:39
 18/31 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
72%
Semmiképp sem.
2018. aug. 11. 22:40
 19/31 anonim ***** válasza:
94%

Én voltam ilyen kapcsolatban.

A gyerek 4 éves volt és jobb volt hogy kicsi és nem túl idős. Így úgymond jobban megszokott, már kezdetektől, és megszeretett.

És persze a nő is jól nézett ki, de tett is érte.

Sajnos a volt férj miatt lett vége. De ez hosszú story

2018. aug. 11. 22:54
 20/31 anonim ***** válasza:
71%
Kizárt dolog, nem szeretnék ilyen kapcsolatban lenni.
2018. aug. 11. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!