Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem normális kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem normális kapcsolatra, ha nem szeretem az embereket?

Figyelt kérdés

Régebben sokat bántottak, talán ezért alakult ez ki. És ahogy egyre több emberrel ismerkedek, annál nagyobb lesz az emberutálatom. Taszító számomra az egoista viselkedés és az empátia teljes hiánya és kb mindenkinél ezt tapasztalom. Viszont egyedül is rossz. Hogy tudnék így normális kapcsolatot kialakítani akárkivel is?

25/N

2018. aug. 11. 19:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem van, mert a, én is ilyen vagyok; b, hiába is mondják az emberek a cukormázas szövegeiket, a többi ember sem szereti egymást, csak elviseli a másikat.

Kérdés, hogy akkor miért szülnek sokan?

Szerintem hasonló kaliberű személyt keress, mint amilyen vagy:).

2018. aug. 11. 20:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Ugyan ez vagyok én is csak az ellenkező nemből.

Igazából engem már vert át "barát", illetve volt "barát" aki le se szar annak ellenére hogy többször összefutottunk.

Az empátiás résznél szerintem teljesen igazad van. Ami az igazság hogy az emberek örülnek ha másnak szar, vagy ha ennek nem is legalább annak hogy ha egy harmadik felet ki tudnak beszélni ami számomra undorító. Ezért inkább senkivel nem leszek bizalmas mivel akivel az voltam az is ferdítette a dolgokat a saját javára, illetve most már le se szar.

Kapcsolatot szerintem könnyű kialakítani, viszont szembe fognak tűnni azok az negatív "értékek" amik számodra zavaróak (bár erre már te is rájöttél gondolom magamból kiindulva).

2018. aug. 11. 20:25
 23/23 anonim ***** válasza:

Ezen nem tudsz majd változtatni. Mellesleg nem is kell.. jó, ha az ember fenntartással kezeli az idegeneket. A legtöbb emberben nem lehet megbízni, annyira más elveik, gondolkodásuk van.

De utálni nincs értelme őket. Én csak a távolságot tartom mindenkivel, plusz egyedül vagyok ha lehet. ..ha az ember társas lény, akkor lehet én nem is vagyok ember..

2018. aug. 12. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!