Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem normális kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem normális kapcsolatra, ha nem szeretem az embereket?

Figyelt kérdés

Régebben sokat bántottak, talán ezért alakult ez ki. És ahogy egyre több emberrel ismerkedek, annál nagyobb lesz az emberutálatom. Taszító számomra az egoista viselkedés és az empátia teljes hiánya és kb mindenkinél ezt tapasztalom. Viszont egyedül is rossz. Hogy tudnék így normális kapcsolatot kialakítani akárkivel is?

25/N

2018. aug. 11. 19:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Lovakkal.
2018. aug. 11. 19:47
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha megpróbálod felülvizsgálni az előítéleteidet. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell szabadulnod tőle, hiszen az az elsődleges funkciójuk, hogy megvédjenek téged a csalódásoktól. Viszont, nekem így elsőre úgy tűnik, hogy túlságosan leegyszerűsítően, torzítva látod a világot. Finomítani kellene rajta, azáltal, hogy elgondolkozol, kik és milyen feltételekkel esnek bele a kivétel kategóriába, majd az általad felsorolt, kivételekre jellemző pozitív tulajdonságokra koncentrálsz, és elkezdesz hasonlóakat keresni más, a környezetedben levő emberekben, esetleg olyanokban, akikkel újonnan ismerkedsz. Ezt próbáld meg, legalább egyszer. Nem kell, hogy teljesen feladd a gondolkodásodat, de legalább lazíts rajta valamennyit, mert saját magadat fojtod meg.
2018. aug. 11. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
Ismerős. És én főleg a párkapcsolathoz álló gondolkodásmódjukat utálom. :D
2018. aug. 11. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
És miért lett vége? Szerelmes voltál amúgy?
2018. aug. 11. 19:52
 15/23 A kérdező kommentje:
Ëpp ezért. Nem voltam szerelmes
2018. aug. 11. 19:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, az érzelmek hiánya volt a baj, de az empátiát hiányolod.

Szeretnél szerelmes lenni? Vagy inkább olyan egyben barát és társ kapcsolatra vágysz?

2018. aug. 11. 19:57
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék szerelmes lenni, csak nem igazán tudom hogy kell. De ennek ellenére bennem van empátia, ami sajnos a legtöbb emberből hiányzik.
2018. aug. 11. 20:02
 18/23 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen tehát vágysz kapcsolatra, csak több, sokkoló csalódás ért téged, amiken még nem tetted túl magadat?
2018. aug. 11. 20:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Tévedsz, az emberekben (a pszichopaták kivételével) igenis van empátia. Csak nem mindig emberekkel kapcsolatban.
2018. aug. 11. 20:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Olyan dolgok értek, amiken nem is fogom túltenni magam (nem párkapcsolati téren), ezért vagyok ilyen véleménnyel az emberekről.
2018. aug. 11. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!