Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak barátnőt? 22f
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs min kéne változtatnom. Jól nézek ki ez sosem volt gond,mondjuk olyan átlagos, lehet valakinek helyes. nem is kell nekem top modell csaj. De semmi kontaktom nincs lányokkal jelenleg. Volt 1-2 barátnőm eddig de az is csak szerencse volt. Fogalmam sincs hogy hogyan találjak most. Vannak barátaim, vagyunk kb 10 en fiúk, néha néha jön velünk 1-2 csaj. Nincs egy kiszemeltem se, nem is ismerek csajokat. Haverom meséli hogy neki mindig van csaja. Szakít az egyikkel, holnapra már talál másikat. Míg én évente 1 et xd Na de mégis hogyan? Dolgozom, munkahelyemen csak férfiak vannak,buliban nem annyira jó ismerkedni. Most csak azért iratkozzak be valami sportra hogy találjak barátnőt? Csajokra ráírni is szoktam de nem szeretek mert hülyeségnek tartom, főleg hogy mind vadidegen. Társkereső sosem jött.. Tényleg nem tudom mit tegyek. Nem tudom mit csinálnak azok akik annyi csajjal vannak körülvéve. Ilyen életet szeretnék, hogy járjak ki csajokkal mondjuk én egyedül meg 4 csaj.. De fogalmam sincs kivel, meg hogyan érjem el ezt. Ismert akarok lenni csajok társaságában. Fiúk társaságában mindenhol ismernek, de egy csaj sem jön össze :/2018. aug. 8. 07:22
3/8 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel. Csak magadra koncentrálj, tanulj, dolgozz, építsd fel magad, élvezd az életet, és előbb-utóbb a csajok jelentkeznek maguktól, és csak válogatnod kell. És akkor már te diktálhatod a feltételeket.
4/8 anonim válasza:
Ne görcsölj rajta. Majd jön magától. Én se vagyok egy ismerkedős fajta, de mindig összefutottam szimpatikus emberekkel.
5/8 A kérdező kommentje:
Na ez jó ötlet hogy ne görcsöljek rá. De nem tudom hogy csináljam hogy ne ezen agyaljak folyton. Nagyon hiányzik egy lány akivel az életem el tudnám képzelni. Nem tudom hogy lehet ezen ne agyalni. Ez tesz boldoggá engem. Mindenhol egy lány a fő cél. Buliba elmegyek "milyen jó lenne becsajozni". Társaságba vagyok kell csaj.. Bárhova elmegyek mindig az a fő cél
2018. aug. 8. 10:35
6/8 anonim válasza:
Kicsit csolatassal nezed ezt a “legyen baratnom” dolgot. Azert gorcsolsz ra, mert tulzottan nyomod magadba ezt, mint amikor a szuz srac elso ejszakan 3 oras menetet akar, mert azt hiszi, hogy attol o akkor jo bika, akkor fogja szeretni a csaj.
Tedd a hatterbe ezt a csajozas dolgot, dolgozz, kepezd magad, keress hobbit stb, celt.
7/8 anonim válasza:
Pedig abból amit írsz az jön le, hogy a "csajok" akiket te keresel a bulikban közelíthetőek meg leginkább. Arra, hogy te meg 4 csaj, ott találsz legkönnyebben lányokat. És ezt nem rosszindulatból mondom, de te még nem olyat keresel akivel megoszthatnád az életed.
8/8 anonim válasza:
7 es.
mert azt hiszed akik megosszák az életüket azok komolyabbak ?
úgyanúgy lehet egy komplett idióta.elég megnézni
bármelyik tv műsort vagy híreket.hülyékkel van tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!