Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggszűzek! Ti hogyan dolgozzátok fel azt hogy még mindig szűzek vagytok? Nem vagytok szomorúak miatta?
Tulajdonképpen az elmúlt 2-3 év során már "belesimultam" az állapotba. Volt egy kósza gondolatom, hogy most a 25. születésnapomon elmegyek aznap egy prostihoz, de rájöttem, hogy tök felesleges altatnom magamat és semmi jelentősége nem lenne. Egy csóró ember sem vesz fel 20 millió Ft hitelt luxusautóra, ha tudja, hogy az nem az ő játszótere. Amúgy néha kiverem egy-egy videóra, de már vágyni sem vágyok egy csajra, főleg ha arra gondolok, hogy később mennyi csalódást/megaláztatást kellene elszenvednem akár a korai magömlés, akár a lappangó múltból eredeztethető gátlások vagy a kézenfekvő megcsalás miatt, ami úgy is csak idő kérdése lenne, miután megtörténik az első szex. Azon sem sajnálkozom, hogy kamaszkoromban nyáron nem voltak "tinis élményeim", mert semmivel nem voltam akkor sem vonzóbb. Talán 14-15 évesen lett volna még lehetőségem egy naiv kiscsajjal elveszíteni a szüzességemet, mert nekik még annyira nem fontos a férfias külső meg a katartikus szex, csak a rózsaszín köd. De mivel már akkor is negatív tapasztalataim voltak velük, így nem meglepő, hogy nem jött össze (mondjuk akkor meg egy 10-12 éves szintjén volt az alkatom).
Hogy mik az okai a szüzességemnek...?
Alacsony, genetikailag sovány alkat, nyomi kisfiús arc (legalább borostát tudok növeszteni), kicsi vékony pénisz és az összes negatív testi tulajdonságból eredő gátlás (de az már ezek tudatában nem oszt nem szoroz).
25/F és ez már nem is fog változni.
És 32 evesen már ki szabad írnom? Sztem én mar öreg vagyok, én is siratom az elmúlt 16 évemet, és nekem mar mindegy...
Nos, ez egy örök kérdés...Hogy mit bán(t) meg az ember a múltjában és mit nem. Én is még szűz vagyok és elmúltam 2o. Hogy bánt-e a dolog? Igen.
De egy percig sem gondolom, hogy ez így marad az életem végéig ugyanis, ha így állnék hozzá, az olyan lehetőségeket is elszalasztanám, amelyek a szemem ütnék ki.
Az előbbi hozzászólásokra is reagálva, ha te nem vagy boldog a saját bőrödben, hogyan tudnál mást boldoggá tenni? Szerintem ez a probléma, nem az alkat. Meg kell próbálni a hozzáálláson változtatni, hogy van ez a helyzet, ami kellemetlen nekem, tehát tenni kellene ellene. Amíg viszont megoldódik, addig élnem kell az életem lehetőleg úgy, hogy jól érezzem magam közben, akár egyedül is.
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak, sok mindent bánok a múltamból, de tudok változtatni rajta? Nem.
Mindig amikor valami mellett döntünk, valamiről lemondunk. Ha akkor, kamaszként azzal a döntéssel jól érezted magad, nincs mit bánnod. Utólag meg változtatni úgysem lehet.
Sok sikert mindenkinek és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!