Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mindenkit jobbra húznak tinderen?

Figyelt kérdés
En fiú vagyok és kb csak minden 20. Lányt húzom jobbra, de volt hogy 60-80 lányt is zsinórban balra húztam, mert nem tetszik a manapság divatosnak számító stílusuk. A többi fiú tényleg mindenkit jobbra húz?
2018. aug. 7. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is külsőre tetszik 10-ből 7-8lány, de engem senki nem húz jobbra. A lányok csak a pofáznak a sok hülyeségről, hogy mi kell nekik de igazából a legfontosabb nekik a jóképűség.
2018. aug. 8. 00:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A kommunisták biztosan nem, ők rendszeresen balra húznak.
2018. aug. 8. 02:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#7-es, PONTOSAN íGY VAN, AHOGY íROD...

Illetve nem pontosan, mert nekem nem hetente van 1-2 match-em, hanem évente van 4-5 match-em (az persze igaz, hogy, miutan rajuk írok, nem valaszolnak, és fél-egy napon belül eltűnnek...

32/F

2018. aug. 8. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen látszik meg legjobban az az általános jelenség (jól megfigyelhető, hogy a ferfiak 10 ből mennyit húznak jobbra, illetve a nők mennyit...), hogy a férfiakat (az összeset) a nők (felső) 80%-a érdekli, viszont a nőket (az összeset) jó, ha csak a férfiak (felső) 25-35%-a...
2018. aug. 8. 14:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden rosszindulat nélkül írom de a Tinder az inkább húspiac. Képmutatásról, "önmagam helyeslése hogy igen is érek valamit és szép vagyok,jóképű" és akik nem írnak,válaszolnak miután matcheltetek az csak a pozitív megerősítést várja azért húz mindenkit jobbra, hogy lássa mennyien húzták őt jobbra. Az élet nem erről szól, amit ők ott várnak nem fogják ilyen módon megkapni mivel legbelül önértékelési problémával rendelkeznek és csak azt tudják visszakapni amit az életben láttak hogy a tökéletes kép, a szépség a minden de belül üres a tekintet és ez nem az ő hibájuk. Nekik ez a pakli lett adva, ők eszerint élnek. Koppani fognak mikor keresik azt az embert aki teljesen önmagukért szeretik, de így nem lehet ha csak a felszínt nézik. Minden embernek megvan a maga hozzáillő lelkivilága ami megfelel számára de legbelül érezni fogja hogy ez nem az igazi mert nem kapják meg, illetve ha megkapják akkor sikerült találkozni azzal aki kitudja elégíteni az ő világát teljes mértékben. Ezzel nincs semmi gond. Aki nyitott szemmel nézi a világot az tud egy prioritást,értékrendet tenni hogy kinek mi a megfelelő és mi milyen okkal történik. Szóval semmi nem történik ok nélkül, mindennek megvan a maga oka. Az olyan embereknek, akik kicsit mélyebbre látnak azok látják a külvilágot, az életet hogy miről szól így teljes mértékben elfogadják hogy ez ilyen ez van, de annál többfajta embert "(ismer,lát meg)" ezáltal gazdagabb lesz egy nyitottabb látókörrel.
2018. aug. 8. 15:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be a Tinder! Olyan műanyag nők vannak ott, sok leirásából lejön, hogy nagyképű, de nem a nőket akarom bántani ezzel, gondolom pasi fronton sem jobb a helyzet! Kép alapján dönt az ember.. Ami lényegében igaz is mert számít a külső természetesen.. De nem minden! Nem jóképű hapsiknak nem ajánlom az oldalt mert amennyire olvasgattam kisportolt jóképű hapsikra vágynak ott a nők még az átlagosak is..sok az olyan nő aki azt hiszi magáról, hogy nagyon okos és mindent megmagyaráz és szentűl meg van győződve róla, hogy az úgy is van!ilyenkor elgondolkozom, hogy nem csoda hogy sok szép nő egyedül van.. Vagy álom világban élnek.. Borzasztó nagy az egó,a világ legszebb férfira vágynak.. Na ilyenektől mentsen meg titeket az úr srácok:-)))
2018. aug. 8. 15:46
 17/17 anonim ***** válasza:
tudod mi a különbség a tinderlányok és a rosszlányok között? a találati arány
2018. aug. 10. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!