Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha levagyok maradva szociálisan, mit tegyek?
24 éves srác leszek nem sokára. Nincsenek baráatim, soha nem is vtak. Gyerekkoromban meg kamaszkoromban se nagyon volt lehetőségem, de most 0 az ismerkedési lehetőségeim száma. Csak dolgozni járok el, de ott nincs lehetőségem :/
Nem tudok kivel beszélgetni még Facebookon se. Egyedül töltök minden ünnepet. :/
Itt nem régiben írta egy srác egy másik ilyen kérdezőnek mint nekem, hogy akinek még 20-on évesen sincsenek barátai az nagyon le van maradva, a csajok meg már egy következő szint.
Ezzel a helyzettel akkor már örökre így maradok és nem lehet változtatni ezen?
Figyelj, az, hogy 0 az ismerkedési lehetőségeid száma, nem igaz. Ezzel csak magadat próbálod nyugtatni, hogy úgysincs esélyed, akkor minek is próbálkoznál.
Nem tudsz élőben ismerkedni? Sebaj. Ott az internet, kezdetnek egyáltalán nem rossz.
Vannak olyan oldalak, ahol teljesen névtelenül lehet beszélgetni más emberekkel, férfiakkal és nőkkel egyaránt. Barátokat is szerezhetsz, aztán ha mondjuk beszélgetsz lányokkal, és eggyel már nagyon jóban vagy, akkor akár a barátnőd is lehet, ezzel megléped egyszerre a következő szintet is.
Itt van az Anotalk, teljesen névtelen. Nekem sincs sok barátom, konkrétan talán 1 embert nevezhetek annak, vele is itt ismerkedtem meg.
Csajozni egyáltalán nem muszáj, én is megvagyok nékülük, de barátra azért szüksége van az embernek, legalább egyre, aki igazán annak tart.
Szóval próbáld ki ezt az oldalt. Tiniből van a legtöbb, de ha elég kitartó vagy, akkor 20 év felettieket is tudsz találni.
"Semmit, ne erőltesd, így vagy jó ahogyan vagy. :)"
Gondolom, pl. egy 150 kilós, a túlsúlya miatt már mozgásképtelen embernek is ugyanezt mondanád. :DD
A kérdezőnek:
+ férfiként ne nevezd magad "Kajszibarack"-nak és felejtsd el ezt az önsajnáltató ":/" smiley-t
8-as:
Elolvastam a cikket, amiben sok igazság van. Viszont én magam még az eleje-közepén járok az ott leírtaknak. Már gond nélkül beszélek random emberekkel, akkár nekem tetsző nőkkel is, de minden féle cél és kimenetel nélkül. Az edzéssel meg sohasem volt bajom. :) Szóval elindultam a rögös úton, de a jó alapok megvannak hozzá. Akinek ez nincs meg, annak nem biztos, hogy a mélyből kiindulva megéri a fáradtság, idő, pénz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!