Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudják férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudják férfiak a kövér nőket szeretik, valójában vékony nőket szeretik?

Figyelt kérdés
Interneten folyamatosan mondják a férfiak: Kövér nőket szeretik, fúj fúj vékony nők. Kövér nők, az igazi nő! Imádom a kövér nőket!..stb Én mint volt kövér nőként, más tapasztaltam. Volt ápolt igényes kövér nőként, semmilyen férfinak nem kellettem. Társkeresőkön, semmilyen levél nem kaptam férfiaktól. Rá is írtam férfikra, nem írtak vissza. Amióta lefogytam 50kg-ra meg sokat mozgok. Sportos vékony nőként, egyből kellek férfiaknak. Most vékonyan a társkeresőkön, sok levelet kapok férfiaktól. Rá írok férfiakra, egyből válaszolnak nekem. Értitek: Kövéren társkeresőn 0 levelet kaptam. Most vékonyan, társkeresőn több száz levelet kapok. Férfiak miért vagytok álszentek?

2018. aug. 5. 11:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én mondom hogy azokat IS szeretem. És megjegyzem. Volt nem egy kövér, molett barátnőm... Egyébb kérdés?

Ja és ne általánosíts.

2018. aug. 5. 11:37
 12/20 lutaker ***** válasza:
100%
Vékony nők többsége helyzeti előnyben van a többiekkel szemben... Kérdés okafogyottnak tekinthető... -)
2018. aug. 5. 11:46
 13/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
64%
Ugyan nem eseteim a kövér nők, azt viszont imádom, ha van mit fogni egy csajon, a jó kis puha húsú, masszív seggű, masszív combú csajokat szeretem. Ilyesmire gondolok: [link]
2018. aug. 5. 11:52
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
A kérdés remek! Viszont túl keveset használod benne a "férfi" szót.
2018. aug. 5. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

Veled nem a testsúlyod vagy a külsőd a probléma, hanem hogy nem vagy valami okos. Bocs.

"Rá is írtam férfikra, nem írtak vissza." - nekem biztos nem írtál.

2018. aug. 5. 13:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Na látod legalább a nők nem hazudnak mikor összeállítják a herceget! 180 /75 kilós férfira már azt mondjak ducika takarodj...
2018. aug. 5. 14:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik, hogy többségében az afrikai férfiak szeretik a kövér nőket. A Kardashian- meg Amber Rose-féle fenék implantátum kultusza is nekik köszönhető. (Mint fogyasztói rétegnek.)
2018. aug. 5. 14:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok vékony, mégis van pasim, aki imád, szőröstűl, bőröstűl. Csak meg kell találni őket, ami ducibbként jóval nehezebb, mint 50-60 kilósan.

Megfelelő szűrővel meg lehet őket találni.

Régebben se voltam egy vékonyság, mégis voltam fent társkeresőkön, írtak is nekem, olykor elég jó pasik.

2018. aug. 5. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Ide figyelj, kérdező: miért lenne hazugság? Én alapból tényleg és viccen kívül a kövér nőket komálom, de ez nem jelenti azt, hogy kizárnám a vékony nőket az életemből. Volt már vékonyabb barátnőm is, meg nagyon súlyos is, egyik esetben sem a súly volt az a tényező, ami miatt szakítottam velük. Szerintem, bár kicsit sablonnak fog hangzani, a belső fontosabb, illetve a külsőben nekem az a lényeg, hogy nagy cicijei legyenek, ha ez megvan, nem annyira lényeg hogy 50 vagy 100 kiló :D. Remélem, a véleményem segítségedre válik, hogy a dilemmádat máshonnan lásd.

Üdv,

26/F

2018. aug. 5. 20:28
 20/20 anonim ***** válasza:
7%
A kövér nők egy pasinak sem kell. Én is a ducira azt értem hogy formás/telt de nem azt hogy szétfolyik az arca meg mindene a kövérségtől.
2018. aug. 13. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!