Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri balhézni egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri balhézni egy csaj miatt a diszkóban? 32/F

Figyelt kérdés
A dizsiben táncoltam egy gyönyörű, magas fiatal lánnyal. Engedte, hogy fogdossam, meg minden. Szóval táncoltam vele. Erre jön egy nem akarom mondani miféle úriember, és rámenős módon arrébbtessékel. És elviszi a csajt magával. Most ezen rágódjak, vagy sajnáljam, hogy nem voltam erőszakosabb? Nem akartam verekedni, nem az én stílusom. csak olyan hülyén éreztem magam, hogy csak így hagytam elmenni a csajt. Jó, tudom, hogy nem a diszkóban születnek a nagy szerelmek, de mégis bánt. Nekem soha nem volt senkim, és még ezt is kiveszik a számból.

2018. aug. 5. 06:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha a csaj le akart lépni vele akkor nem.
2018. aug. 5. 23:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Vállára dobta a csajt és elvitte, vagy micsoda? A csaj elment vele, mert menni akart. Nincs min rágódnod. Ha a csaj nem akar vele menni, akkor majd elzavarja a pasast ő, vagy legalábbis felhajtást csinál, ha el akarnák vonszolni.
2018. aug. 8. 09:23
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Ki használ ma már ilyen gaz szot hogy “dizsi” 😂😂😂😂 2018 van nem 1992 😂😂
2018. aug. 18. 20:16
 14/18 anonim ***** válasza:
69%

Ezeket a csajokat felejtsd el, ők csak játszadoznak, agyuk semmi. Az a valaki meg biztos ismeri, ugyanis egy nőt nem lehet "elvinni". Ezek a diszkós ribik azokhoz a fickókhoz tartoznak, azért tudott eltessékelni.

Szerinted egy értelmes nő nem fejtené ki a véleményét, hogy "bocs, de te mit akarsz? Én azzal a sráccal éppen táncolok."

Szerinted ez úgy működik, mint egy filmben? Jön a kigyúrt csávó, fogja a nőt, téged arrébbtol és a nőnek meg mindegy, csak valaki kavarjon vele? Ilyet nőt inkább ne akarj.

Nálam is megjátszotta ezt egyszer egy hármas társaság, de mielőtt még elmagyaráztam volna "rámenősen", hogy az az én barátnőm, konkrétan a párom elküldte őket a p*csába. Mert egy nő nem egy tárgy.

2018. okt. 1. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

Helytettfüggő, ha csak ilyen nyeszlett páwagyerek, akkor azért kiálltam volna magamért, nem is pont a csaj miatt, hanem azért tudja hol a helye, persze nem verekedtem volna, hanem dominánsan megkérdeztem volna hogy ki, és mit akar, mit jön a csajomra stb.

Persze ha meg egy nagy kigyúrt állat, akkor inkább jobb hagyni az egészet, mint az ügyeleten kikötni szétverve.

2019. ápr. 14. 22:47
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Táncoltál egy ismeretlen csajjal aki engedte, hogy fogdosd stb. Egy perc múlva meg már másnak engedte, hogy fogdossa. Ezek szerint ő amolyan mindenki csaja volt.

Ilyen kell neked? Ez hiányzik?

Ha igen akkor máskor legyél tökösebb és lehet terem babér egy furulya erejéig. De csak addig, többet ne várj. Másnap már másnak játszik a hangszerén.

2019. ápr. 15. 00:15
 17/18 anonim ***** válasza:
57%

Attól függ hogyan fogjuk fel az egészet. Ismertem olyat, aki csak bunyúzni ment a szórakozóhelyekre. alig várta, hogy beleköthessenek, hogy legyen ok a verekedésre, de olyan durva feje volt, hogy senki nem kötött bele és a végén mindig szomorúan ment haza, mert nem történt semmi. Ez a csávó ujjongott volna a helyedben, mert végre lett volna indok a bunyózásra.

De ha mondjuk te direkt csajozás miatt mentél volna, akkor meg csak annyit mondok: az erőszak sosem megoldás.

2019. ápr. 15. 02:30
 18/18 anonim ***** válasza:
69%
Ha 16 lennél talán megérné,de 32 évesen dizsiben verekedni már kicsit gáz.
2019. ápr. 15. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!