Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri balhézni egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri balhézni egy csaj miatt a diszkóban? 32/F

Figyelt kérdés
A dizsiben táncoltam egy gyönyörű, magas fiatal lánnyal. Engedte, hogy fogdossam, meg minden. Szóval táncoltam vele. Erre jön egy nem akarom mondani miféle úriember, és rámenős módon arrébbtessékel. És elviszi a csajt magával. Most ezen rágódjak, vagy sajnáljam, hogy nem voltam erőszakosabb? Nem akartam verekedni, nem az én stílusom. csak olyan hülyén éreztem magam, hogy csak így hagytam elmenni a csajt. Jó, tudom, hogy nem a diszkóban születnek a nagy szerelmek, de mégis bánt. Nekem soha nem volt senkim, és még ezt is kiveszik a számból.

2018. aug. 5. 06:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Luzer vagy.

A csajt elhappolták te meg csak ültél a babérjaidon.

Szerintem ne csinálj ilyeneket a diszkóban, mert látni, hogy nem a te műfajod, teljesen visszavette az önbizalmadat. Amúgy meg a diszkóban kb az erősebb kutya ba.szik elve érvényesül.

2018. aug. 5. 07:03
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Úgy látom rágódsz rajta. Nem érdemes. Jobb lett volna, ha még össze is vernek?
2018. aug. 5. 07:34
 3/18 anonim ***** válasza:
68%

Nem.

Az is lehet, hogy a pasija volt.

A nőknek ez fétisük, hogy leállnak k urválkodni, amiből aztán csak a baj van.

Millió boxot láttam már emiatt.

Jól tetted, hogy szartál rá.

2018. aug. 5. 07:53
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Hagyja magát, jön a másik megy vele, mit akarsz az ilyen csajoktól? Max copatni, de azt is gumival.
2018. aug. 5. 07:53
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
B+, a cdak akkor megy valakivel, ha akar, es nem viszik. Nrm egy targy. Amugy tuti az ismerpse, barayja volt.
2018. aug. 5. 08:07
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
biztos 32 éves vagy?
2018. aug. 5. 08:46
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Semmi miatt nem éri meg balhézni a diszkóban.
2018. aug. 5. 12:55
 8/18 Estádio de Felchút ***** válasza:
85%

Nem.

Egy ilyen "hölgy" miatt meg pláne nem.

Ám lehet, hogy az ismerőse volt, ez már nem derül ki.

De egy szűk helyen, sok emberrel körülvéve, hangos zene és nagyon rossz fényviszonyok mellett, 3 sör után, tompult reflexekkel ne emberkedj. Nagyon veszélyes tud lenni a helyzet.

2018. aug. 5. 13:27
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Ha elkezdesz verekedni és még jól össze is verne a másik, vagy a biztiboyok agyalnak meg ,miközben kihajítanak , akkor most boldogabb lennél? A nő úgy se lenne a tied,de legalább még fájna is mindened .

Ráadásul a diszkós lotyók riszálnak mindenkinek,közben van nekik párjuk. Csak éppen kiment a pulthoz dumálni, vagy wc-re ,addig meg a csaj kelleti magát.Ha erősködsz akkor jogosan ver pofán.

2018. aug. 5. 19:00
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Máskor kérdezd meg a csajtól (semmiképpen se a pasitól), hogy ismeri-e. Ha nem, akkor egyáltalán ne foglalkozz a sráccal, ha ezek után mégis kötekedne, majd a kidobók elrendezik.
2018. aug. 5. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!