Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálom a lehetetlent! Felmegyek társkeresőre, kép nélkül. Szerintetek összejön egy kapcsolat így?
Volt akinek volt így valamilyen sikeréménye? Vagy van ebben tapasztalata valakinek?
Úgy érzem ez maradt az egyetelen reményem, de utálom a könnyű egyszerű dolgokat. Ezért kép nélkül regisztálok fel. Amúgy is, utálok képet kitenni magamról.
Kívánjatok sok sikert nekem. A korotokat és azt is írjátok oda, hogy milyen neműek vagytok.
Tény és való, sokat csakódtam és mélyen elítéltem/ítélem a társkeresőket....de ez az egyetlen út, úgy érzem.
Van benne igazsag, amit irsz. Es ha lenne kepem, akkor lehet, hogy a normalis kapcsolatot kereso lanyok is irnanak.
De most strategiat valltottam. Es atmentem bunkoba. Most pedig mar 2 lany is konyorog, hogy irjak vissza.
Szivesen elkudenem, vagy kitennem ide a beszelgetest....kb igy szol.
En:
Szia te ribi.
Irjal mar vissza te majom.
Ő
Ki a g**i vagy te ro***ek.
( itt nem irtam neki sokaig)
Ő
Legyszives irj, ne haragudj.
Beszelgessunk.
Itt rohadjak menten kette az agyon ullve, cigivel a szamban....ha ertem ezt.
Kedvesen irok rajuk...semmi reakcio, ha bunkon, konyorognek. Es nincs kint kepem.
Bar tisztaban vagyok azzal, hogy akik a bunkosagra ugranak, azok max szexre jok....vagy arra sem.
Ugy erzem, hogy ezek a tarskeresok, ezek......halott ugy. Elhetetlen.
Szóval bunkózózol. Ezzel van több gond is.
Oké, hogy visszaír, a nők ilyenek, könyörög meg nem hagyja a tudat, hogy miért vagy ilyen, de neten ezzel az a gond, hogy ebből nem lesz randi. Ezek a nők, akik ilyenek, esélyt sem adnak neked, mert nem vagy olyan, látják és rögtön leveszik, ha netán randi lenne, de max. 1. Hozzájuk sok mani meg sok egzisztencia kell, hogy megtartsd és akkor még a sárm meg a jóképűségről nem is beszélve.
Kész. Ennyi volt.
Feladom a társkeresoket is.
Szoval volt 3-4 lany akivel tudtam irni tobbet. 2 10/10-es volt. Nagy mell, kerek popsi, hosszu haj. Babaarc. Egyikkel a bunko stilussal, masikkal a finom, ovatos, kedves stilussal sikerult beferkoznom a.......nem tudom hova.
Kuld 1 kepet. Oke. Megint. Megint. Aztan mar meztelen kepeket kuld. Aztan durvabb kepeket is kuldott. Utana egy videot, amin epp...masztizik. Ez a 10-10-es csaj volt. Szoval....nem ertem. Amugy nem kertem kepet. Na mindegy.
A masikkal kb ugyanigy jartam. Csak o nem kuldott videot. O is egy eleg jo csaj volt.
Tudom, ennyibol nem kellene kovezkeztetest levonni, meg statisztikazni.
De szamomra ez igazolas afele, hogy a tarskeresok, “halott ugy” csoportban marad nalam. Lehet vannak nornalisak is, de az biztos, hogy nem a tinder, badoo es tarsai.
Hat ennyi volt kb tegnap ota. Ennyjt a tarskereso oldalakrol.
Nem.
Nekem legalábbis fontos, hogy egy idő után lássam a másik arcát, mégha "csak" csetelünk is.
Szerintem nem. Gondolj bele, többször írsz valakivel, aki szimpatikus neked, nagyon megkedveled, ő is téged, aztán kérsz tőle később képet, és kiderül, hogy egyáltalán nem tetszik, kicsit sem találod vonzónak. Akkor mi értelme volt hosszasan levelezni, ha úgyis azt mondod neki, hogy bocs, de nem vagy az esetem?
Pont nem régen volt itt egy kérdés egy férfitől, aki eddig azt gondolta magáról, hogy neki nem igazán lényeges a külső, ezért nem kért előre képet. Hosszabb ideje írogatott egy lánnyal, akinek el volt ájulva az intelligens, kedves, humoros írásaitól, nagyon megkedvelte, aztán a lány küldött neki képet, és kiderült, hogy duci, ezért a férfi itt kérdezte meg gyakorin, hogy hogyan kellene azt közölnie a lánnyal, hogy nagyon nem tetszik neki, ezért nem akar tőle semmit.
Te is, ha elkezdesz írogatni valakivel, megvan a kölcsönös szimpátia, aztán átküldi a képét, és kiderül, hogy például 120 kg, vagy számodra nagyon csúnya az arca, akkor nem hinném, hogy ugyanannyira lesz majd lényeges, hogy mennyire jó fej, rendes, stb. az eddigi levelezéseitek során. Vagy neked sem esne jól, ha valaki a te képed átküldése után írná, hogy igaz ugyan, hogy az eddigiek alapján tetszettél neki, de a külsőd miatt nem akar tőled semmit sem. Tehát érdemesebb ilyen téren is nyílt lapokkal játszani, hogy elkerülj egy felesleges csalódást, vagy az idődet rabold egy olyan valakivel, olyasmi miatt, amit egy képpel elkerülhettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!