Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a szituációban le lehetett vna szólítani?
Pultos kiscsaj egy ételbárban. Ettem ott ma és közben beállt a pult mögé egy aranyos kis szőke csaj, 18-20 év között lehet. Figyelgettem egy darabig, de ügyeltem, hogy ne vegyen észre. Oda mentem venni egy üdítőt, de nem Ő szolgált ki.
Megfordult a fejemben, hogy kivárom még Ő pénztározik és megkérdezem Tőle, hogy van e kedve munka után meginni valamit, de nem mertem végül megtenni. Egy kollégája volt ott, vszínűleg Ő tanította be a csajszit (ahogy kivettem)
Burkoltan így el lehetett volna hívni randizni vagy illetlen lett vna?
Nem. Ha csak nem, egy udvarias elküldéssel szeretnél gazdagodni.
Láttad, hogy esélyes, hogy most kezdett a munkahelyén, most tanítják be. Ilyenkor még ha te vagy a fehérlovas pasi, akkor sem szabad kezdeni. De 1-2 hét után, ha folyamatosan bejársz akkor látni fogod, hogy hogy dolgozik, és oda csúsztathatod neki egy fizetés alkalmával a telefonszámodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!