Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony pasik! Volt már részetek olyan megalázó szituációban, amikor felkértetek egy csajt táncolni, de lekoptatott a magasságotok miatt?
Engem több lány is koptatott le úgy, hogy törpékkel nem foglalkozik. (Megj. volt köztük 150 cm-es kis aranyos csaj is.)
Nem csak a táncparketten küldenek el ilyen magassággal, szimpla ismerkedésnél sem a legjobb.
Én 173 cm vagyok.
Hát kezdjük ott hogy nem szeretek táncolni és örülök, ha nem kell :-) Na jó azért a feleségem rendszeresen elcibál különféle salsa buliba meg táncos helyekre de rühellem...:-)
Nem vagyok égimeszelő, de soha senki nem utasított vissza a magasságom miatt...mégpedig azért, mert nem eszetlenül kell - tetszik csaj megyek oda - stílusba nyomni...ahhoz kell oda menni akinek te tetszel ez egyértelműen és persze magabiztossággal 100% lehet látni kinél van esély!
Aki persze nem látja a "jeleket" vagy nem hisz benne, hogy ááá én úgysem tetszem az igy járt!
Titok nyitja olyan csajnál kell bepróbálkozni akinek bejössz! Ehhez tanulmányozd a "jeleket"...nekem bejött...sose kaptam kosarat! :-)
Olyan lányhoz meg akinek nem neme tetszem minek menjek oda?
Ilyet.......:-)
Én 180 centi vagyok (lány) és táncoltam már nálam 10-15 centivel alacsonyabb fiúval XD nem kell túlreagálni, meg azt nézni, hogy jajj de hülyén nézünk ki együtt tánc közben, mégis, mi van abban?
Más: Kérdező, a legnagyobb jóindulattal írom, hogy veled nagyon nagy bajok vannak, ha annyira csak a magasságodon rugózol, hogy mindennap kiírsz ide legalább egy kérdést ezzel kapcsolatban. Tényleg nincs semmi más, amivel leköthetnéd magad? Oké, nem vagy magas, de nem e körül forog a világ, másnak meg más problémája van a külsejével. Nekem például sok az anyajegyem, vastag a bokám, és annyi szőr termett rajtam, hogy Csubakka megirigyelne, még jó, hogy gyanta is létezik XD mégsem megyek a Dunának. Vannak sokkal fontosabb dolgok is a világon, mint a magasság, majd rájössz.
Ketten. Nagy ügy, régen volt, azóta 4 hosszabb-rövidebb kapcsolaton vagyok túl, a párom pedig 4 cntivel magasabb is mint én.
34 ffi
Én 178 cm magas lány vagyok és szerintem felesleges a magasságodon aggódnod. Ha számodra annyira fontos a külső (bár hidd el, a kisugárzás és a személyiség 1000-szer fontosabb) akkor kezdj el sportolni. Egy sportos férfi mindig felkelti a lányok érdeklődését.
Egyébként a testépítők is általában alacsonyak, az ideális magasság náluk 173 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!