Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet 2 férfi között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet 2 férfi között választani?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok. Elváltam. 2 gyermekem van. A férjem után nem akartam sokáig senkit se. Most,több mint egy év után, úgy érzem szeretnék. Elkezdtem beszélgetni férfiakkal már hónapokkal ezelőtt. Ebből 2 srác maradt meg. De most azthiszem mind a kettőt hülyitem. Elfogadják a gyerekeimet is. De nagyon nehéz dönteni. Tudom,azt kellene,hogy akkor egyiket se választom.de erre képtelen vagyok. Mindd a kettő más és masban jobb. Az egyikük korban hozzám illik, a másik 8 évvel idősebb. Esetleg valakinek hasonló tapasztalata? Vagy valami ötlet, tanács?
2018. júl. 31. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem kepzeld el mindkettovel a jovodet. Na melyik tetszik jobban? Melyik mellett kelnel szivesebben?

Képzeld el, hogy elveszited, és akkor melyik fáj jobban? Ezek után ha nem tudod a választ, akkor keresgélj tovább. Úgy hiszem, ha az ember találkozik a megfelelővel, akkor ezt ennyiből le is szűri könnyen :)

2018. júl. 31. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Melyiket kedveled jobban?Azt válaszd, így nem hazudsz sem magadnak, sem másnak.
2018. júl. 31. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem válaszd a korban hozzád illőt!

(De ha ettől a választól úgy érzed, hogy de kár, hogy ezt válaszoltam, akkor inkább a másikat válaszd! :D)

2018. júl. 31. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
A Gábor jóarc, én őt választanám
2018. júl. 31. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:

8 év nem sok

valami alapjan doteni

szex? jövő?

2018. júl. 31. 20:35
 6/10 próbálokkedveslenni ***** válasza:

Apró észrevételem van, ami az évek során validdá fejlődött ki a szememben.

Amennyiben KOMOLY kapcsolatot szeretnél és olyan helyzet jön elő, hogy 2 (vagy több) ember közül kellene választanod (és ezen 1 picit is el kell gondolkoznod), akkor egyiket se válaszd.

Hisz ha gondolkoznod kell ezen, akkor egyik sem fogott meg igazán, ami egy elég fontos dolog ahhoz, hogy mély kapcsolat lehessen belőle. Természetesen lehet az ellentéte következik be, de számomra ez működött mindig.

Laza kapcsolatnál természetesen ez nem számít.

2018. júl. 31. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Hogy kit válasszál?

Akire minden gondolkodás nélkül rá mernéd bízni a gyerekeidet vagy a saját sorsodat. Akibe bízol és hitelesnek tartod a szavait és nem merülnek fel kétségeid. HA egyik férfi sem ilyen akkor keress tovább. Egy férfinél soha nem arra figyelj amit mond, hanem amit megvalósít belőle....a többi csak púder.

2018. júl. 31. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Amelyikkel el tudod képzelni hosszabb távon és amelyikre inkább rábíznád magad. Nekem ugyan nincs gyerekem, de voltam hasonló helyzetben. A megbízhatóbb, biztonságosabb férfi maradt, akivel el tudom magam képzelni akkor is, ha nem könnyű az élet, mert tudom, hogy nem lécel le és jól elbír a maga terheivel. Nem bántam meg. Akármennyire is kedves és érdekes volt a másik, volt bennem egy olyan érzés, hogy nem tudnék vele élni, mert félnék és nem érezném magam biztonságban.
2018. aug. 1. 00:13
 9/10 anonim ***** válasza:
A fiatalabb csődört. :D
2018. aug. 1. 12:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jókat írtatok. Esetleg még valaki?
2018. aug. 2. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!