Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Katasztrófa lesz a hosszútávú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katasztrófa lesz a hosszútávú következménye annak, hogy a nők egyre keményebbek, a férfiak pedig egyre puhábbak?

Figyelt kérdés

Akármerre járok, mindenhol ezt látom a korosztályomban, hogy a nők egyre keményebbek, a férfiak pedig egyre puhányabbak(kivételek csak elvétve vannak). Úgy gondolom, hogy ez hosszútávon egyik nem szempontjából sem jó, és az egész társadalomban beláthatatlan következményei lesznek. Itt most nem csak a társkeresési problémákra gondolok, ami nyilván egyre inkább felerősödik, hanem arra is, hogy azok, akik mégis összejönnek, és gyerekeik lesznek, azok milyen sérülten fognak felnőni, ha nem látnak igazi férfit az apjukban és igazi nőt az anyjukban. Jelenleg pont ez zajlik, és az újonnan felnövő generációt még a jelenleginél is nagyobb korai kiégés és depresszió veszélyezteti.

Már jelenleg is azt láthatjuk ,hogy felnőtt egy teljes 20-as 30-as generáció, akik többségben nem találják a helyüket és a társukat az életben(attól, h valaki párkapcsolatból párkapcsolatba menekül még nem találta meg a társát), a társas magány is egyre gyakoribb. A mai világ egyre inkább arról szól, hogy egymástól elhidegült fiatalemberek élnek egymás szomszédjában (vagy akár egy háztartáson belül) és közben a nagy részük teljesen magányos és érzelmileg sivár életet él. Hova lettek az igazi férfiak? És hova lettek az igazi nők? A férfiak gyengédségre vágynak, de keménységet kapnak, a nők meg fel akarnak valakire nézni, de csak ügyefogyott kisfiúkat látnak.

2018. júl. 29. 11:24
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
52%
Nem is baj, akkor ezek a kemény nők át is vehetik a kezdeményezést a társkeresés során
2018. júl. 29. 13:01
 32/53 anonim ***** válasza:
77%
Imadom amikor egyesek ezen a kezdeményezésen lovagolnak mintha olyan nagy dolog lenne
2018. júl. 29. 13:04
 33/53 anonim ***** válasza:
36%

A kemény nő, meg a bunkó nő nálam kb pontosan ugyanaz.

Ismerek valóban kemény nőket, de azok nem azok, akikről te beszélsz.

Akikről te beszélsz, azok a KEMÉNYKEDŐ, gizda nők, kb az a kategória, mint a középiskolában a hülyegyerekek, akik hőzöngenek két merevedés között.

De ha kirakják őket éles helyzetbe, akkor baromi idegesek lesznek, hogy kb annyit érnek, mint egy 5 éves ovis.

Életre alkalmatlan, nagyszájú, többnyire elkényeztetett emberek.

És van ismerős, egy végtelenül csendes, szerény pasas, meg nem mondanád róla, hogy autószerelő, 4 gyereke van, abból már 3-nak fizeti a főiskoláját, albérletét, ő meg a saját műhelyében gürizik napi kb 17 órában. És bírja, és csinálja.

Szóval a látszat nem mindig tükrözi a valóságot.

2018. júl. 29. 13:12
 34/53 anonim ***** válasza:
79%

Én kezdeményezek nőként annál, akinél akarok, és nem esek kétségbe, ha elutasítanak (nem úgy, mint a nyámnyila pasik).

Kérdező, attól, hogy én mondjuk visszaveszek, még nem fogom magam jól érezni egy puhány férfival, csak azért, hogy legyen valakim. Ráadásul nem olyan könnyű eljátszani azt, hogy más legyek. Én így érzem jól magam, amilyen vagyok, valóban nehéz hozzám illő társat találni, de nincs értelme megalkudni, mert szakítás/válás, boldogtalanság, elégedetlenség lesz a vége, ha meg még gyerek is lesz, ő szívja meg legjobban a rossz döntésemet. Van ennek értelme? Ne nekem kelljen megváltoznom, én elértem azt, hogy nem szorulok rá másra, nem akarok kiszolgáltatott lenni, jó vagyok így, változzanak azok, akiknek elcseszték a nevelését a szüleik. És tudod, mit? Ők sem fognak, mert ők meg úgy érzik jól magukat. Ők egy más világ, én meg megint egy más világ vagyok, nem passzolunk össze. Van, akinek jó folyton a gép előtt vakarni a tökeit, én meg szeretek mozgásban lenni... stb.

Tudod, nem az az elkeserítő, hogy a nők erősebbek, keményebbek, (már aki tényleg az, nem csak játssza), sokkal elkeserítőbb, hogy egyes férfiak még felnőttként is csecsemőként viselkednek, önállótlanok, jó, hogy a szüleik nem rágják meg helyettük az ételt is... De szerencsére nem minden férfi ilyen tejbetök. Csak azért nézd meg, ki miért olyan, amilyen, milyen közegben nőtt fel, milyenek a szülei, mit élt át, mert ott találod meg a probléma okát.

2018. júl. 29. 13:12
 35/53 anonim ***** válasza:
16%

34-es,

azért figyelj arra, hogy nehogy kiállhatatlan légy. Valamilyen mértékben alkalmazkodnod és tolerálnod kell

2018. júl. 29. 13:26
 36/53 anonim ***** válasza:
77%
"Valamilyen mértékben alkalmazkodnod és tolerálnod kell" - De nem önmagam feladása árán.
2018. júl. 29. 13:33
 37/53 anonim ***** válasza:
A kemény és a keménykedő nem ugyanaz.
2018. júl. 29. 13:35
 38/53 A kérdező kommentje:
#30 Nem a keménységre kéne törekedni (pláne ha nem megy, nem kell erőltetni), hanem az őszinteségre, az erőre, arra, hogy az ember vállalja magát és merjen kilépni a saját árnyékából és valósítsa meg azt amit tényleg akar,még ha ettől nem is lesz népszerű, ne pedig a vélt vagy valós társadalmi elvárásoknak próbáljon megfelelni! Ezt mindkét nemnek mondom.
2018. júl. 29. 14:07
 39/53 A kérdező kommentje:
Aki a keménységben érzi jól magát, az legyen kemény, de nem hinném ,hogy a nők többsége valóban ezt akarná és ezt élvezné.
2018. júl. 29. 14:09
 40/53 anonim ***** válasza:
76%

Miért a nő azt élvezi szerinted ha ő a gyenge a kiszolgáltatott egy kapcsolatban ? Szerintem mindkét nemnek csak jó ha erősek és függetlenek nincs alá fölé rendelt viszony

Nem hinnem hogy a nők gyengébbek lennének érzelmileg mint a ferfiak

2018. júl. 29. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!