Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez miért van? Mi ez a pálfordulás?
El kezdtem gyúrni néhány hónapja. Közben fizikai munkát végzek, szóval a kettő tökéletesen kiegészíti egymást. Míg nem edzettem addig a nők szarba se néztek. Több nőnél is próbálkoztam, de nem lett jó vége egyiknek sem. Az egyik lánynak sokáig udvaroltam, tapintatosan, nem nyomulósan. Aztán csúnyán megbántott egy ilyennel: "csicska fizikai munkással nem állok össze.....meg amúgy is, csúnya vagy, egyszerűen undorító..." Ezután gyúrni kezdtem, kerültem a nőket. Öszintén szólva rettegni kezdtem tőlük. És ami elég vicces, hogy miután átalakult a külsőm, ez a hölgy, aki ilyen csúnyán koptatott le, elkezdett felém közeledni. Viszont engem már nem érdekel. Vágattam egy jól álló frizurát, izmosabb lettem, jobban öltözködöm. Az utcán is megnéznek már a lányok, meg az irodai csajok is, ha lejönnek. Nem tudom már ezt a helyzetet kezelni... Szokatlan, hogy tetszhettek a nőknek... Valamint amióta edzek a libidóm erősödik.. Amúgy se volt kevés, de az elmúlt fél évben nagyon erős lett. A merevedésem is hosszabb ideig tart. Pedig azt hittem, hogy a sok sport, a túlóra meg a korán kelés egy kicsit szabályozza, csökkenti.
f\21
"Le undorítózott, a munkámat fikázta. Hát hadd ne várja már senki, hogy majd a nyakába ugrom." - Igen, ez jogos, de ettől még a változásod, meg az, hogy teszel valamit magadért, ami jó, mások számára is észrevehető, látványos, és ezen ne csodálkozz.
Engem is jobban észrevesznek, amióta lehetőségem van aktívabban sportolni (nő vagyok), szemben azzal a hosszabb időszakkal, amikor erre nem volt lehetőségem. Látják, hogy fittebb vagyok, hogy jobban érzem magam a bőrömben, hogy átalakult a testem (én is sovány voltam sokáig, ráadásul a szívemmel is probléma volt gyerekkoromban, sokáig, ami nehezítette azt, hogy sportoljak, az én gyerekkoromban meg nem volt akkora hangsúly a gyógytornán, így nem nagyon volt mód arra, hogy ezt a problémát hamarabb kikupáljuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!