Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Elittárs-ra miért ilyen nehéz regisztrálni?
Figyelt kérdés
Kitöltöttem az adatokat és utána ki kell pipálni, hogy "Nem vagyok robot". Ezután mozaik kockákból ki kell jelölni, hogy melyiken szerepel autó, vagy közlekedési tábla stb. De egymás után jönnek ezek elő, sosincs vége. 20 percig próbálkoztam és nem engedett tovább. Ti is jártatok így? Mi a megoldás?2018. júl. 28. 20:15
1/14 anonim válasza:
Ott nem jártam még...de:? adatvédelmi szabályzatot elfogadtad?Ilyen is szokott lenni.
2/14 anonim válasza:
Ne regisztrálj oda. Legalja oldal tele kamu felhasználókkal, és lehúzásokkal, amik ráadásul automatikusak.
3/14 A kérdező kommentje:
Elfogadtam a szabályzatot, természetesen.
2018. júl. 28. 20:20
4/14 anonim válasza:
Ez egy védelmi szűrőprogram, ami kiszűri a kéretlen, rendszert terhelő automatizált regisztrációkat.
Ha ezen nem vagy képes túljutni, akkor mégis mit keresnél azon az oldalon? :D Úgy tudom, csak diplomásokat engednek fel.
5/14 anonim válasza:
Mert oda csak az "elit" regisztral. Ha neked 20 perc se volt eleg, akkor nem vagy eleg jo, hogy regisztralj oda.
Amugy se maradtal le semmirol, ertelmes ember nem regisztral ilyen sznob oldalakra.
6/14 anonim válasza:
Ha egy spam-szűrőn fennakadsz, akkor nem biztos, hogy elittárson kéne próbálkoznod. (Az a "diplomás" társkereső, ugye?)
7/14 anonim válasza:
#4 nem példanélküli eset, hogy egy oldal szar, márpedig egy szar oldal nem válogat. Diplomás vagy 8 általánost végzett egykutya, mindenkinek szar lesz. ;)
8/14 anonim válasza:
Ugyanolyan társkereső, mint a többi, azzal a különbséggel, hogy ki kell töltened egy tesztsort. Egyébként korántsem diplomás ott mindenki.
9/14 October15 válasza:
Hát ha egy spam szűrűn fenn akad akkor szerintem az élettel nem kellene próbálkoznia nem, hogy az elittárssal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!