Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Örökre nőgyűlölő maradok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre nőgyűlölő maradok?

Figyelt kérdés

Engem a nők mindig csak kikosaraznak, 23 éves vagyok és soha nem volt bnőm.

Rettenetesen utálom a sok beképzelt tyúkot, mind felszínes és a pénzre hajt :'(

2018. júl. 27. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Ne aggódj.

Egy szép napon találni fogsz barátnőt.

Még talán szép, kedves is lesz s kedvelni is fog téged. Aztán rá zúdítod az összes frusztrációd amit tür hosszabb rövidebb ideig.

Aztán hogy megcsal e mert ő meg ilyen hülye módon vesz revansot vagy szakítás után x idővel lesz más pasi aki értékeli az egy dolog.

Ekkor a kis gyűlöleted ismét hízlalhatod majd magadban, hogy minden nő szemét.

Ez az önbeteljesítő jóslat.

Lehet szemellenzősen élni mint te S lehet felelősséget is vállalni a saját személyiségedért csak az ugye fárasztó lenne neked.

2018. júl. 27. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Kamu lol
2018. júl. 27. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Nem a nőket gyűlölöd te! Te is tudod, hogy magadat! De persze könnyű rájuk hárítani, de ezt te is tudod, hogy baromság, hogy mind ilyen!

Nagyon úgy érzem, hogy magadnak se akarod bevallani, hogy veled van valami baj márpedig addig nem tudsz változtatni rajta!

2018. júl. 27. 23:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem fogok vitatkozni!

Két lehetőség van! Vagy bennetek van a hiba de annyi férfiasság nem szorult belétek, hogy elfogadjátok és beismerjétek esetleg változtassatok vagy nemes egyszerűséggel rossz nők után nyomultok! Akinek fél milliós cipő meg táska kell az nem fog lejjebb adni...

2018. júl. 27. 23:23
 15/17 anonim válasza:
65%
Öcsém, szívd már fel magad te anyámasszonykatonája...
2018. júl. 27. 23:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ha ugy dontesz, akkor igen. Megertem, hogy vanna rossz tapasztalataid, de nem minden no ilyen. Most akkor en is azt mondtahnak 2 nagyon rossz kapcsolat utan, es meg jo nehany erdekes erdeklodobol itelve, hogy az ossz pasi csak szexre hajt es kulonben is mind szemetlada. Kepzeld, nekem olyan volt a pasim, hogy engem dolgoztatott volna amig o otthon vakargatja a..meg meg olyan cifrakat mondott, hogy ha ide leirnam mindenki rajonne nem normalis de meg nevtelenul sem akarom megalazni, ahogy o meg tudott alazni masok elott. Nem a megfelelo helyen keresed, es attol is fugg mit varsz el..no meg, hogy te magad mit tudsz viszont nyujtani a parodnak.
2018. júl. 28. 01:12
 17/17 anonim ***** válasza:

1. Ha nem volt még senkid, honnan tudod milyenek? Sok rappet hallgattál.

2. Nem lotyók után kell rohangálni, akik a sarki közértbe is kikenve koktélruhában parádéznak, hanem normális lányokra kell hajtani.

Sokan meg nem találnak rendes férfit. Miért lehetséges ez, szerinted?

2018. júl. 31. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!