Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre nőgyűlölő maradok?
Engem a nők mindig csak kikosaraznak, 23 éves vagyok és soha nem volt bnőm.
Rettenetesen utálom a sok beképzelt tyúkot, mind felszínes és a pénzre hajt :'(
Ne aggódj.
Egy szép napon találni fogsz barátnőt.
Még talán szép, kedves is lesz s kedvelni is fog téged. Aztán rá zúdítod az összes frusztrációd amit tür hosszabb rövidebb ideig.
Aztán hogy megcsal e mert ő meg ilyen hülye módon vesz revansot vagy szakítás után x idővel lesz más pasi aki értékeli az egy dolog.
Ekkor a kis gyűlöleted ismét hízlalhatod majd magadban, hogy minden nő szemét.
Ez az önbeteljesítő jóslat.
Lehet szemellenzősen élni mint te S lehet felelősséget is vállalni a saját személyiségedért csak az ugye fárasztó lenne neked.
Nem a nőket gyűlölöd te! Te is tudod, hogy magadat! De persze könnyű rájuk hárítani, de ezt te is tudod, hogy baromság, hogy mind ilyen!
Nagyon úgy érzem, hogy magadnak se akarod bevallani, hogy veled van valami baj márpedig addig nem tudsz változtatni rajta!
Én nem fogok vitatkozni!
Két lehetőség van! Vagy bennetek van a hiba de annyi férfiasság nem szorult belétek, hogy elfogadjátok és beismerjétek esetleg változtassatok vagy nemes egyszerűséggel rossz nők után nyomultok! Akinek fél milliós cipő meg táska kell az nem fog lejjebb adni...
1. Ha nem volt még senkid, honnan tudod milyenek? Sok rappet hallgattál.
2. Nem lotyók után kell rohangálni, akik a sarki közértbe is kikenve koktélruhában parádéznak, hanem normális lányokra kell hajtani.
Sokan meg nem találnak rendes férfit. Miért lehetséges ez, szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!