Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderre félmeztelen képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderre félmeztelen képet feltenni gáz?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok. Nem elsődleges képnek állítottam be, de tettem egy olyat is fel ami jól kiadja a hasizmomat. Úgy is külső alapján tetszikelnek a lányok.

25 F

2018. júl. 26. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi. Nálam anno voltak ilyen "reflexből balra" kulcsingerek, a félmeztelen kép is közéjük tartozott a kamerába bemutatás és a kocsival pózolás mellett.
2018. júl. 26. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt a többség "hivatalból" azt fogja írni, hogy gáz, de a valóságban jól működhet a dolog. Fürdőszobai (koszos) tükörben feszítős béna szelfik helyett viszont érdemesebb pl. vízparton, sportolás közben készült, spontán(nak látszó) képet kirakni (de csak akkor, ha tényleg átlag feletti a fizikumod).
2018. júl. 26. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!