Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van szerintetek ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van szerintetek ennyi egyedülálló ember?

Figyelt kérdés
Ha te is az vagy leírhatnád, hogy szerinted te miért.
2018. júl. 24. 15:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Mert nagyok az elvárások.

A pasiknak a ri.ancok kellenek,az átlagos nők meg már nem számítanak nőnek a pasik szemébe.

2018. júl. 24. 18:20
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Mert nagyok az elvárások, a nőknek a joképű macsó alfahímek kellenek, az átlagos férfiak meg nem számítanak férfinak a nők szemében.
2018. júl. 24. 18:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Na ja

Akkor én kivétel vagyok....

Ja nem csak átlagos,aki nem számit nőnek...

2018. júl. 24. 18:54
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
De nőnek számitasz,a ti szemetekben nem számít férfinak egy átlagos férfi. Már az árufeltöltő, enhyén bojler testű Marikához is csak olyan férfiak közeledhetnek, akik minimum egy latinos macsó külsővel és minimum havi fél milka nettó jövedelemmel rendelkeznek, mert nekik ez jár, isten ments megsérteni őket azzal,hogy átlagos külsővel, átlagos életet élve hozzá merjünk szólni, hát hogy képzeljük?
2018. júl. 24. 19:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem ismersz,szóval az én szememmel nem láthatod a dolgokat.
2018. júl. 24. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt tudom mondani neked is, te sem ismersz engem.
2018. júl. 24. 19:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akiknek valami megmagyarázhatatlan ok miatt nem jön össze vagy nincs szerencséjük, mint ahogy nekem sem. Én már a remete létet választottam és boldogabb vagyok, mint valaha. :D
2018. júl. 24. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez igaz

De a többség olyan,ahogy azt leirtam.

2018. júl. 24. 20:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
24f, mert megválogatom hogy kivel jövök össze, 4 év kapcsolat után inkább egyedül mint egy rossz kapcsolatban. Szerintem rossz a világ/kérdés, inkább azzal van gond h mindenkitől elvárjuk hogy kapcsolatba legyen...
2018. júl. 25. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!