Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderen tényleg alkalmit keresnek a nők is?
#1 Szegénykém, senki sem akar veled kapcsolatot?
Lehet, hogy benne lennének kapcsolatban is, de nem akárkivel, nem fognak ráugrani az első match-re ilyen célból, aki like-olta őket. Sokuk benne lenne kapcsolatban, ha találna ehhez megfelelő férfit.
Ez nem úgy működik, hogy minden áron kapcsolatot akarok, s az első üzizővel elkötelezem magam.
11#-essel ertek egyet.
Én is inkább tartós kapcsolatot keresek ott, de nem mindenáron és nem bárkivel.
A helyzet az, hogy ezt nem szeretem így leírni, mert aki ezt az életben nem így látja, azzal nem hiszem, hogy közösek az elvárásaink.
Ez nem azt jelenti, hogy azt aki szexet keres, nem tartom semmire, csak nekem most nem az a korszakom van.
#2: "Nem túl meglepő módon ki ezért van fenn ki azért. Azért a nőismerőseim többsége tartós kapcsolatot keres Tinderen."
Nem túl meglepő módon kérném, hogy akkor ne legyen már az elítélve, aki csak szexkapcsolatot keres. :D Mint ahogy ha valaki hosszabbat sem keres, az sem szereti, ha elítélik miatta.
Bármilyen meglepő, nem azonos gyártósorról származunk...
Én komolyat keresni voltam ott (nem írtam ki, csak azt, hogy értelmes emberekkel akarok ismerkedni, akikkel tudunk jókat dumálni), de volt olyan, akivel tök jól elbeszélgettünk, de éreztem, hogy mást akarunk végső soron és csak jóléreztük magunkat egy estére, aztán mindenki ment a dolgára. Ettől én még ugyanúgy nyitott voltam a komolyra, csak mivel szingli voltam, nem is volt a képben senki, akivel alakulhatott volna bármi és kívántam a srácot meg a szexet is, ez lett belőle. De alapvetően ő sem úgy állt hozzám, hogy mi akkor dugunk és puszi, nem erre készültünk. Aztán volt pár szar randi, pár bunkó paraszt és már nem volt kedvem random férfiakkal beülni valahova úgy, hogy semmi sem lesz belőle és csak szexelni akarnak, szóval hamar elment a kedvem ettől, akkor meg már tényleg kötöttem az ebet a karóhoz, hogy vagy van esély komolyabbra, vagy most köszönjünk el, amíg még senki sem hülyít senkit. Aztán megint lenyugodtam és lett egy nyitottabb időszakom, megint elmentünk elvárások nélkül randizni, megint jó véget ért az este, azzal a különbséggel, hogy a srác keresett utána is. És szimpatikus volt eleve, mivel nem is feküdnék le olyannal, akitől nem akarnék akár kapcsolatot is (eddig sosem rajtam múlt), szóval folytattuk, aztán összejöttünk.
Szerintem a legtöbb ember, aki ott komolyat keres, hasonlóan fogja fel. Nyitott rá, de nem feszül rá és nem szúrja el azzal a pillanatot, hogy "komoly vagy semmi" alapon keresgél. Csupán fel van rá készülve, hogy nem akarnak tőle semmi többet a szex után.
16: "Utolsó ki ítélt el bárkit is bármiért? Én sehol nem olvastam ilyet."
Gyakorlatilag lépnen nyomon sírnak a nők, hogy ők csak szexre kellenek :D és felháborodnak, közben ugyanolyan joga van hosszabb kapcsolatra, mint másnak csak szexre.
Am igazad van, más véleményét le kell sz4rni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!