Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél valakivel tartósab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél valakivel tartósabban, ha nagyon tetszik neked, de más városban vagy akár országban éltek?

Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
10es, az a 30 kilóméter lóf *sz, már bocsánat. Biciklivel max 2 óra. Vagy másfél. Ez nem távolság :D
2018. júl. 22. 01:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Jelenleg én is valami ilyen közelében vagyok, sokat gondolkoztam rajta, hogy bevállalnám-e. Korábban volt olyan távkapcsolatom, ami kb 200km heti/kétheti személyes találkozással. Egész tűrhető volt, csak a kommunikáció sínylette meg, megváltozott a barátom,soha nem mesélt semmit a napjáról stb. (vele elótte és utána is nem távkapcsolat volt, ez egy 2 éves átmeneti időszak volt) Most több mint 1000 km lenne, sokkal ritkább találkozásokkal és eleve távkapcsolat. Van pro és kontra, de azt hiszem, ha tényleg úgy alakul, akkor bevállalom.
2018. júl. 22. 08:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#11, 17 évesen gimisként rengeteg a 30 is, főleg, hogy ahogy írtam, a nap nagy részében inkább 70 volt az. Ahol mindkét fél vezet, ott tényleg nem sok, de abban az élethelyzetben az volt. Egyébként nem szerepelt a kérdésben, mekkora távolságról van szó, csak hogy másik várossal bevállalnám-e? Mi pedig bevállaltuk.
2018. júl. 22. 11:19
 14/15 anonim ***** válasza:

1,5 éve már együtt élünk.

1000 km-ről kezdtük 2 évvel ezelőtt :)

2018. júl. 22. 20:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazad van, bocsi :)
2018. júl. 22. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!