Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy depressziós, extrém introvertált, szociális fóbiás fiúként találhatok barátnőt?
Régen nem voltam zárkózott.Azért lettem zárkózott,mert állandóan terrorizáltak engem.Voltak régebben barátaim,de azok is mind hátbaszúrtak.A barátaim állandóan csesztettek,szivattak,kihasználtak,cserbenhagytak,volt hogy ütöttek is.
Én mindenkivel kedves voltam,soha nem ártottam senkinek,de nem ezt kaptam vissza.Én voltam,akibe mindenki belerúgott.
Ezek után hogy nyissak az emberek felé?Nem merek barátkozni se,mert félek hogy kihasználnak és itthagynak.
Tudom, hogy rossz és érthető ha bezárkozol. De akkor ők nyernek. Sikerült elidigenetíük a világtól.
Ami kár mert egy nagyon aranyos fiúnak tűnsz a soraid alapján, aki megérdemelné, hogy legyenek szerető társai az életben!
Jó.De hogyan barátkozzak?Nem ismerek senkit.
És mi lesz a garancia arra,hogy ha megismerel valakit,akkor nem fogja ugyan azt csinálni velem,mint az eddigiek?
"ami kár,mert nagyon aranyos fiúnak tűnsz a soraid alapján,aki megérdemelné,hogy legyenek szerető társai az életben!"
Igen,csakhogy az ilyen aranyos fiúk azok,akikbe mindenki belerúg,és a kutyának sem kellenek!
Saját tapasztalat,úgyhogy meg tudom érteni a kérdezőt!
Én is megkaptam annak idején a sok kellemetlenséget,megalázást másoktól a gyengeségeim miatt,így sikerült engem is lelkileg kellőképpen összetörni annyira,hogy már abszolút ne legyek képes megbízni másokban,és ne tudjak mély kapcsolatot kialakítani emberekkel!(Bármennyire is szenvedek az egyedülléttől.)
Igen,ez van velem is.
És nem vagyok aranyos fiú,kimondottan bunkó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!