Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lúzer, akinek pénze attól még van, hogy juthat szexhez, hogyha a prostizást kizárja?
A prostik mindenkit elvállalnak, aki ápolt.
Veszélyeket rejt magában a gyakori női felhasználói szerint, amúgy kicsi az esélye, hogy bármit is elkapj, ha nagyon fosol, akkor azt is kérheted, hogy ne legyen natúr francia.
A megoldás saját magad fejlesztése kívül, belül, hisz van pénzed rá. Edzés, ápoltság, jó ruhák, önfejlesztés, olvasás. Vagy egy gold digger lány.
Miért tartod magad lúzernek ? A személyiség vagy a külső adottságaid ?
Ha dagadt vagy és kicsi a farkad akkor a prostik is kinevetnek! De nyugi, a pénzedért megpróbálnak kezdeni veled valamit!
Kevesebb veszélyt rejt a prostizás, mint levarrni egy ismeretlen nőt egy heringbuliban... Mert az értelmes prostik csak gumival engedik be a pasit a szentélyükbe, szájon keresztül pedig jóval kisebb eséllyel terjednek a betegségek, és ott is csak az enyhébbek, kezelhetőek.
Mellesleg a prostik, pár hetente vizsgáltatják magukat, papírt is mutatnak róla ha kell. Az útszéliekről nem tudok nyilatkozni.
Hiába van pénzed ha nem látszik. Mutatni kell, feltűnő drága kocsi ,drága ruhák ,márkás óra,gazdagoknak való hobbik és szórakozóhelyek ,és egy ehhez illő mutatós villantós face profil stb .Akkor fel tudsz szedni magadnak nőt.
A prosti meg mindenkit bevállal,hacsak nem mocskosan koszosan ,láthatóan betegen mész oda. És tisztábbak mint az átlag mindenkivel elmenő ,wc-ben cumizó bulilibák
Még annyit, hogy komolyan mondtam, nem irónia. Szerintem meg kellene változnod. De te tudod mit csinálsz.
(Előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!