Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az mire utal, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az mire utal, ha egy lány egy csapat férfival fotózkodik mindig?

Figyelt kérdés
Nem mindig ugyan azokkal. Csak annyit, hogy fiúhaverjai vannak?

2018. júl. 19. 23:47
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

-csak fiúhaverjai vannak

-pont akkor fotózták le, amikor fiúk mellett állt, nem pedig lányok mellett

-fiúkkal jobban kijön (habiszti)

-ordas nagy ringyó

-lőttek egy képet gangbang előtt

2018. júl. 19. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Kényszeres magamutogatás. Jellemző azokra akik tunningolják külsőre magukat, de belül üresek mint a szahara. Aztán 40 évesként 60-nak néznek ki (mert az életvitelük nyomott hagyott) és viharos gyorsasággal öregszenek és száradnak el.
2018. júl. 19. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

Mintha magamat olvasnám. Lehet, így is van :D

-A családban az én generációmban én vagyok az egyetlen lány. Csak unokaöcséim és unokabátyáim vannak.

-Mérnöknek tanulok, ezáltal kb csak fiúkkal vagyok jóban meg nagyon max 1-2 lánnyal.

-Olyan dolgok érdekelnek, amik általában nem a lányokat szokták, emiatt ilyen közösségekbe is járok

-Valószínűleg a munkahelyemen sem lesz más a sztori

Pedig bírom a lányokat, csak néha annyira idegennek érzem egy tipikus lánnyal beszélgetni. Olyan fura, máshoz szoktam. Főleg, hogy apukám nagyon fiúnak várt, mikor megszülettem (szerencsére anya így is nővé nevelt, nőies nővé, de nem sokat babáztam)...Szóval kicsit az identitásom is fiús. Ennek ellenére full hetero vagyok, ne értsetek félre.

2018. júl. 19. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt, hogy csak fiú barátai vannak.
2018. júl. 20. 06:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szereti a gangbanget.
2018. júl. 20. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!