Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök egy fél akt fotózáson venne részt? Utána természetesen Facebook, Instagram, mindenhol megjelennek.
Nő vagyok, csak azt tudom, hogy az én párom hogyan reagálna. Annak, hogy elmegyek egy ilyen fotózásra, örülne és büszke lenne rám, de csak házi felhasználás céljából.
Ha kitenném a közösségi oldalakra, azonnal elhagyna. És az okát meg is érteném. Ha kapcsolatban vagyok, nem az a cél, hogy idegen férfiak csorgassák a nyálukat a kihívó fotóimra.
Sosem értettem, mi olyan nagy dráma ebben. Miért is baj az pontosan, hogy mások a képeire csorgatják a nyálukat? Furcsállnám, ha a párom ezt csinálná, mert nem rá vall, de enyhe meglepődésen túl nem okozna semmit különöset. Csináltak róla pár képet, ami látszik a melle (például). Hűha, most aztán vége a világnak.
Furcsák vagytok, nem kicsit.
#16 +1
Nekem is hasonló gondolat jutott az eszembe. :D
"A R_ibanc hajthatatlan." ez így senkinek nem tűnt fel?
Kérdező, te sem vagy jobb, sőt.
Művészi aktfotókról hallottál már?
Nekünk kellett gimnáziumban aktot rajzolni. Tehát akkor az aktmodellek r--bncok?
Mondjuk én Szodomában nőttem fel ezek szerint.
Ne érts félre, nem azt mondom, hogy el kell tűrnie, de a r--bncozást pedig még nem is szakítottak azért erősnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!