Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit szólnátok hozzá ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök egy fél akt fotózáson venne részt? Utána természetesen Facebook, Instagram, mindenhol megjelennek.

Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 14:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
38%

Nő vagyok, csak azt tudom, hogy az én párom hogyan reagálna. Annak, hogy elmegyek egy ilyen fotózásra, örülne és büszke lenne rám, de csak házi felhasználás céljából.

Ha kitenném a közösségi oldalakra, azonnal elhagyna. És az okát meg is érteném. Ha kapcsolatban vagyok, nem az a cél, hogy idegen férfiak csorgassák a nyálukat a kihívó fotóimra.

2018. júl. 19. 14:52
 12/27 anonim ***** válasza:
72%
A párom leszedte volna a fejemet, jogosan, és én is utálom mutogatni magam idegeneknek. De nem vagyunk egyformák....
2018. júl. 19. 14:55
 13/27 anonim ***** válasza:
72%
Sem Facen, sem Instan nem jelenhet meg felakt.
2018. júl. 19. 15:03
 14/27 anonim ***** válasza:
26%

Sosem értettem, mi olyan nagy dráma ebben. Miért is baj az pontosan, hogy mások a képeire csorgatják a nyálukat? Furcsállnám, ha a párom ezt csinálná, mert nem rá vall, de enyhe meglepődésen túl nem okozna semmit különöset. Csináltak róla pár képet, ami látszik a melle (például). Hűha, most aztán vége a világnak.

Furcsák vagytok, nem kicsit.

2018. júl. 19. 15:03
 15/27 anonim ***** válasza:
23%
A felvetéskor elhagyna a férjem,és jogosan. Ő sem vetkőzik idegenek előtt és főleg nem készíttet róla képeket és rakja ki ország világnak.
2018. júl. 19. 15:24
 16/27 anonim ***** válasza:
53%
Majd ha utána Pierre Woodman megcastingolja az is meg fog jelenni, csak nem facebookon :)
2018. júl. 19. 15:45
 17/27 anonim ***** válasza:

#16 +1

Nekem is hasonló gondolat jutott az eszembe. :D

2018. júl. 19. 15:49
 18/27 anonim ***** válasza:
75%

"A R_ibanc hajthatatlan." ez így senkinek nem tűnt fel?

Kérdező, te sem vagy jobb, sőt.

2018. júl. 19. 15:57
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
#18, a kérdezőt hibáztatod? Szerinted ezek szerint természetes, hogy egy elvileg párkapcsolatban élő nő kidobja a világ szeme elé a csöcseit, hadd csorgassa rá a nyálát a sok kamasz?
2018. júl. 19. 17:21
 20/27 anonim ***** válasza:
97%

Művészi aktfotókról hallottál már?

Nekünk kellett gimnáziumban aktot rajzolni. Tehát akkor az aktmodellek r--bncok?

Mondjuk én Szodomában nőttem fel ezek szerint.

Ne érts félre, nem azt mondom, hogy el kell tűrnie, de a r--bncozást pedig még nem is szakítottak azért erősnek tartom.

2018. júl. 19. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!