Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem akarnak csak szexelni?
Nem értem, hogy miért állnak hozzá úgy az összes pasihoz, akivel ismerkednek, hogy hozzájuk akarnak menni feleségül és leélni velük az egész életüket, akkor is ha még azt sem tudják, hogy egyáltalán alkalmas-e rá az illető. Miért nem lehet csak simán jól éreznie magát két embernek és vagy alakul több, vagy nem? A nők is szeretnek elvileg szexelni, ugyanúgy élvezik ők is. Semmi megalázó nincs ebben.
Pont ezzel érik el a nők, hogy mindenki csak hazudik nekik, és átverik őket. Miért nem lehet egyenesen megmondani, hogy nincsenek komoly szándékaid, különben egyből elkezdik hogy jaj nem, ők ilyet nem. De megindokolni egyik se tudja. Mindegyiket szabályosan át kell verni, ha szexet szeretnék tőlük, már rosszul vagyok ettől. Meg attól is hogy egyből rossz embernek vagyok kikiáltva, ha ilyet kiejtek a számon, hogy én most nem keresek komolyat, mert nem fér most több nekem bele.
Ezt én sem értem. Netes társkeresőn is 2-3 kép alapján akarják eldönteni, hogy kivel legyenek komoly kapcsolatban, miközben itt arról beszélnek, hogy túl gyors neki a férfi tempója, hogy harmadik randin már meg akarja csókolni.
A másik meg, akarnak szexelni, de csakis és kizárólag a top10-es pasikkal. Minden olyan férfi aki nem tartozik bele ebbe a kategóriába és nem komoly kapcsolatból indul ki az egy r0hadék szemétláda.
Tegnap is match-eltem valakivel badoon. mikor jobban elolvastam a profilját láttam, hogy komoly kapcsolat keresése van neki kiírva. Írtam neki egy üzit, hogy csinosnak és szépnek találom, de nekem komoly kapcsolat egyenlőre nem fér bele, főleg testiségből indulok ki jelenleg, majd alakul ahogy alakul, egyenlőre élvezni szeretném azt, hogy még nem vagyok őskövület és nincs senkim.
Na, hát voltam fszkalaptól kezdve gyökér, szemétláda minden a válaszában. Ennyit az intelligenciájukról is... Komolyan, nem is érdemelnek többet egy álló péniszes képnél.
Én introvertált lány vagyok nagyon erősen. Még a barátaim is nagyon megválogatom nemhogy a szeretőm.
Én lelkileg olyan alkat vagyok, hogy meg kell bízzak az illetőbe ahhoz hogy elengedjem magam vele az ágyba különben a szexet sem élvezem. Nem azért sem pálya egy szexkapcsolat. Nem élvezem ha tudom mellettem áll és nem csak egy-két numera erejéig.
Viszont ha szerelmes vagyok és ez viszonzott akkor a szex is mérföldkövekkel jobb a számomra.
Szóval esetemben ez lelki dolog. Bizalnatlan vagyok, elzárkozó. Viszont az érzelmeim nagyon mélyen megélem ezért én bizonytalanra nem tudom alapozni a dolgokat.
"Nem értem, hogy miért állnak hozzá úgy az összes pasihoz, akivel ismerkednek, hogy hozzájuk akarnak menni feleségül és leélni velük az egész életüket"
Mi másért akarnék vele egyáltalán párkapcsolatot? Minek húzzuk fölöslegesen egymás idejét céltalan járogatással meg kúrogatással, ami nem visz sehova?
"Miért nem lehet csak simán jól éreznie magát két embernek és vagy alakul több, vagy nem?"
Ezzel tök egyetértek, mondjuk nálam ez inkább úgy működik, hogy simán haverok leszünk ( = jól érezzük magunkat együtt) aztán vagy lesz több, vagy nem.
"A nők is szeretnek elvileg szexelni, ugyanúgy élvezik ők is."
Igen, élvezem, ha a párommal szeretkezhetek, akivel ismerjük egymást, tudjuk, hol milyen érintés esik jól a másiknak, esetleg milyen kis "perverzióval" lehetne feldobni a másik számára az együttlétet.
Abban semmi élvezetet nem tudok elképzelni, hogy egy vadidegen húzogatja ki-be a péniszét, sőt, inkább tartok tőle, hogy csak fájdalmas élmény lenne.
A nem kívánt terhesség is komolyabb para a nőnek.
Az STD-k is ott vannak, akar a bánat fűvel-fával lefeküdni, és az összes létező rondaságot benyalni.
"Mindegyiket szabályosan át kell verni, ha szexet szeretnék tőlük"
Köpj fel, és állj alá. VAN egy csomó csaj, akiknek belefér az egyéjszakás, miért nem lehet őket megkeresni? Miért a kapcsolatra vágyókat kell átverni és kihasználni?
Mert a férfiaknak nem kell semmi a szexuális kielégüléshez, elég csak a fizikai inger. Egy nőt viszont a fején keresztül lehet kielégíteni, mivel ők nem olyan egyszerűek, mint egy faék. Nálunk az érzelmek, és a kielégülés szorosan együtt jár. Ahhoz, hogy boldogok legyünk, kell a tudat, hogy kellünk a partnernek, mert kívül-belül vonzónak lát. Ha csak használni akar a kielégülése elérésére, az nekünk nem fog kielégülést okozni. Pl kefélhetsz egy nőt bármeddig, akár tökéletes technikával is, ha nem izgatod fel a gondolatait, sose fog kielégülni. Ezért mondják, hogy a nőknél milyen fontos az előjáték, meg xy frigid pcsa... Nem frigid, csak az illető pasi nem ért a nőkhöz.
Egy ilyen szexpartneres dolog épp ezért nem vonzó női szemmel, mert 10-9 nő nem elégülne ki tőle, akkor már sokkal egyszerűbb önkielégítéssel megoldani a dolgot, és úgy ingyenlotyónak sem érzi magát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!