Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon gáz jelen lenni?
Szintén +1 pecának.
Pár hete határoztam el, hogy regisztrálok egy társkeresőre. Hogy miért? Mert nem sok lehetőségem van ismerkedni. (Nem mennék bele részletesebben, úgyis lesz aki beleköt..). Sokáig ért ez bennem, vaciláltam. Aztán csak beregisztráltam.
Nem félek attól, hogy valamelyik ismerősöm rámtalál. Be van állítva, hogy akik nem regisztráltak, azoknak szimplán nem látszom. Ugyan így a saját nemem regisztrált tagjait se mutatja nekem, engem se nekik. Az oldalt csak akkor lehet rendesen használni, ha raksz fel képet (moderátor átnézi, engem alapból tiltottak 😂 írtam a modinak, megoldottuk). Addig nem tudsz semmit csinálni. Nagyon próbálják szűrni a kamu felhasználókat :) Igen, megteheted azt, hogy férfiként női felhasználót csinálsz, feltöltesz valakiről egy képet és trollkodsz.. de ki a fene csinálna ilyet? Egészségére aki ilyen beteg. Szóval nem izgat ha rám is talál valaki, ez van, társat szeretnék, próbálkozom ahogy tudok. Jobb mint ha otthon ülve rinyálnék..
Szia! Én is voltam fenn társkeresőn, ajánlani is tudok jó oldalt, csak nem tudom lehet-e "reklámozni",illetve amire soha nem regisztrálj, mert lehúzos oldal. Érdemes előtte rá"Google"-zni a véleményekre. Én is visszafogok regisztrálni, csak korai lett szakítás után fél évvel nekem. Viszont szereztem onnan 2 barátot, azóta is tartjuk a kapcsolatot levelezés szinten. Sokan facen ismerkednek, hallom. Rám is írtak ott, az idegesítőbb, mivel azt alapjában nem arra használják az emberek, ez viszont direkt erre a célra szánt.
Ha te nem hirdeted a baráti társaságodnak, hogy online keresel magadnak társat, senki nem tudja meg. Egyébként szerintem mások véleményére tényleg ne adj, főleg aki nincs olyan cipőben mint te.
Az emberek alapjában főleg Mo-on negatívak, úgy állnak a dolgokhoz, persze kikerheted barki véleményét, de lehet leszólná, mert első reakció. Az a lényeg, te hogy érzed, hiszel-e benne, de kipróbálni érdemes szerintem. Mai rohanó, na meg persze kényelmes világban, jó lehetőség/eszköz ez. ;)
Egy 30+ :( csajszi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!