Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Màs is észrevette? A férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Màs is észrevette? A férfiak sopànkodnak hogy tàrskeresőröl nem sikerül senkivel összejönni. Aztàn ha valahogy csak sikerül randizni egy Normàlis és csinos csajjal akkor meg nem kel?

Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is tapasztalatom h tali utan eltunnk ... Mar ha eljon a talira...

Sokan csak addig keresik a not amig skerult egy talakozast lebeszelni vele. Ha ez megvan meg a regisztraciot is torlik.

Vagy ghostingolnak.

Tisztara mintua csak onbizalom novelesre hasznalnak a tarskeresot a pasik

2018. júl. 18. 08:03
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Na jó azt gondoltam ,h nem sokára újra kezdem a társ keresést...de ahogy az itteni történeteket olvasom jobb szinglinek maradni.Lassan már mindenkinek az elvárása az egekben.A nőknek is férfiaknak is...A pláne vicc h még azt is elfelejtik h itthon élünk és nem egy gazdag országban.Legyen pénzed,exisztenciád,és legalább egy brad pinty legyél.Pasiknál meg minimum Angelina Júlia csak nagyobb mellekkel állandóan sexre készen és kusban.

Nekem sose kellet egyik sem...sőt a külsőre kb teszek nagy ívben,viszont rossz nézni ,h az emberek elkezdtek azon dolgozni h a hülye elvárásoknak megfeleljenek és épp ezért fel is áldozzák a legnagyobb kincsüket a személyiségüket.

2018. júl. 18. 09:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindenki számára önmaga a normális. Ez nem jelenti azt, hogy mások számára is az vagy. (Ne vedd sértésnek nem rád célzok, csak általánosságban mondom). Van olyan, akinek pont olyan kell mint te vagy. Ez a nehéz feladat. Ne arra hajts, hogy egy siránkozónak bevágódj.
2018. júl. 18. 09:41
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
#12 nem mindenkinek vannak az elvárásai az egekben. Az átlagférfi, mindössze átlagnőt akar. De fordítva ez nem igaz, az átlagnő is a top pasit akarja, de mivel a top pasi erősen válogathat, ha nem néz ki elég jól, akkor nem válaszoo/1 randi, és vége,ahogy az átlagnők többsége csinálja egy átlagpasival.
2018. júl. 18. 09:58
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
14: Hát ez ilyen formában rohadtul nem igaz. Sajnos két kezem sem elég rá, hogy megszámoljam, közvetlen környezetemben hány átlagon aluli férfinak vannak irreális elvárásai nőkkel szemben külsőre (nekem elég, ha átlagos... ja, de rövid haja ne legyen, lapos haja ne legyen, legyen lapos a hasa, szép a bőre, feszes látványos cici, feszes kerek popsi, tökéletes arcbőre... ja, de én téééényleg nem a topot keresem, az csak az átlag ám... aha, persze... én meg ennyi erővel Sába királynője). Max. akkor nincs, ha épp már nagyon viszket a kuki, akkor meg mindent megdugnának, ami nőnemű.
2018. júl. 18. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!