Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Màs is észrevette? A férfiak sopànkodnak hogy tàrskeresőröl nem sikerül senkivel összejönni. Aztàn ha valahogy csak sikerül randizni egy Normàlis és csinos csajjal akkor meg nem kel?
Nekem is tapasztalatom h tali utan eltunnk ... Mar ha eljon a talira...
Sokan csak addig keresik a not amig skerult egy talakozast lebeszelni vele. Ha ez megvan meg a regisztraciot is torlik.
Vagy ghostingolnak.
Tisztara mintua csak onbizalom novelesre hasznalnak a tarskeresot a pasik
Na jó azt gondoltam ,h nem sokára újra kezdem a társ keresést...de ahogy az itteni történeteket olvasom jobb szinglinek maradni.Lassan már mindenkinek az elvárása az egekben.A nőknek is férfiaknak is...A pláne vicc h még azt is elfelejtik h itthon élünk és nem egy gazdag országban.Legyen pénzed,exisztenciád,és legalább egy brad pinty legyél.Pasiknál meg minimum Angelina Júlia csak nagyobb mellekkel állandóan sexre készen és kusban.
Nekem sose kellet egyik sem...sőt a külsőre kb teszek nagy ívben,viszont rossz nézni ,h az emberek elkezdtek azon dolgozni h a hülye elvárásoknak megfeleljenek és épp ezért fel is áldozzák a legnagyobb kincsüket a személyiségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!