Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak mennyire befolyásoló tényező egy nővel kapcsolatban ha tudja, hogy a nőnek már sok partnere volt?
A barátnőihez viszonyítva tényleg sok, és az igazság az, hogy fiatalon látványosan élvezte az életet.
Nem drogozott vagy züllött, de sok pasival volt dolga. Viszont már megváltozott és komoly kapcsolatot illetve családot szeretne:)
Jaguar: ez nyilvánvaló, meg sem fordult a fejemben az ellenkezője. :)
De attól még szuverén jogom furcsának és illogikusnak tartani, hogy a pénzért kefélő nő okés, de az élvezetből kefélő az fúj...
Prostival vagy exprostival sem jönnék össze.
Ám egy fizetős lány nem nagyon tesz különbséget a kuncsaftok között, nem válogat túlzottan.
Egy normál lány ő igen. És, ha én nem voltam jó neki akkor amikor csak szexet akartam (és ő is) akkor később se legyek jó neki mert ez eléggé ellentétes érzéseket váltana ki belőlem. Komolyan nem látod a különbséget?
Tegyük fel, van egy pasi, tetszik, éli az életét, hajtja a nőket. Te is szeretnéd, ha lenne veled valami, de hiába illegeted magad előtte rád sem bagózik csak sorban viszi a nálad csinosabb, szebb csajokat egy-egy menetre. Te sem várnál többet tőle, de nem. Majd amikor ebbe beleunt jönne jópofizni, hogy komoly kapcsolatra te kellesz neki. Nem éreznéd eléggé sértőnek az egész szitut?
#14 - Komolyan volt az életedben olyan, hogy bepróbálkoztál egy csajnál csak szexre - visszautasított, majd évekkel később komoly kapcsolatot akart tőled?
Mert egyedül így van értelme az érvelésednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!