Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Tőletek kérdezem, hogy milyen üzenet után van nálatok esély az eltűnés okának őszinte megválaszolására, ha épp a nem válaszolással akarjátok lekoptatni a srácot? Vagy nincs ilyen üzenet?
Figyelt kérdés
2018. júl. 16. 16:33
11/29 anonim válasza:
Én talán olyasmit el tudok képzelni hogy küldesz ez üzit, egy fiktív nőnek küldve, (mintha nem neki írtad volna), és "véletlen" ő kapja meg. Majd elnézést kérsz, hogy neki ment el, nem neki akartad küldeni.
Hátha erre reagál.
12/29 A kérdező kommentje:
Miért mondaná???
Mondjuk, hogy tudjon min javítani a másik?
Vagy, mert ez az emberséges?
2018. júl. 16. 16:53
13/29 anonim válasza:
Ha eltűnik akkor nem érdemes erőltetni, tartsd tiszteletben. Akkor is, ha ő benne nincs annyi gerinc, hogy humánus módon annyi írjon, hogy nem szeretné az ismerkedést tovább folytatni. Egyébként sem érdemes vesztegetni rá az időt.
14/29 A kérdező kommentje:
Most várok egy hétig, utána kap egy szép kis visszajelzést. Szerintem fontos dolog. A végén még azt hiszi, hogy ezt jól megoldotta.
Egyébként egy visszautasítás sokkal kevésbé fájó, mint ez, amit csinál.
2018. júl. 16. 17:20
15/29 anonim válasza:
A netes társkeresők semmire se jók. A profilok fele kamu, valószínűleg egy nyugdíjas öreg néni menedzseli őket minimálbérért. :) Ez csak az üzemeltetőknek éri meg. :D Próbálkozz élőben, jobban jársz vagy xard le az egészet lesz, ami lesz alapon, mint ahogyan én is tettem. :) F
16/29 anonim válasza:
Min szeretnél javítani? Hirtelen más emberré leszel?
Naiv elképzelés, hogy aki híres gazdag és karcsú lesz azonnal kelleni fog másoknak.
17/29 anonim válasza:
Én nem látok a tapló lányok fejébe, szóval passz. Én megmondom mindig vkinek, ha már nem akarok tőle semmit, nem azt csinálom, hogy egyszer csak nem válaszolok, oszt' találja ki magától.
18/29 anonim válasza:
Visszajelzés? Nincs meg a kémia, bocs, nem egymást keressük, találkoztam mással kb ezekre számíthatsz. Min akarsz javítani? Abban ugyan egyetértek, hogy egy udvarias elutasítást mindenki érdemel.
19/29 A kérdező kommentje:
Pont az a baj, hogy ezekre sem számíthatok. Merthogy többet nem ír, az is biztos, hacsak itt nem kapok valami jó tanácsot.
2018. júl. 16. 18:21
20/29 A kérdező kommentje:
16os és honnan veszed, hogy ezeken akarna bárki is változtatni? Akinek csak ezek számítanak már rég rossz.
2018. júl. 16. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!